Foto

Milwaukee introduserer den nye kompakte M12 FUEL? SDS-plus borhammer

Gustavsberg produkter har blitt valgt ut til oppussing av bad i serien Norges Styggeste Rom som vises p? TV3.

I den forbindelse vil Anita Meian fra Villeroy & Boch Norge presentere et utvalg av Gustavsberg produkter.
S? f?lg med onsdag 22.1 kl 19.30 p? Norge Styggeste Rom p? TV3 !

Gustavsberg er en av Skandinavias ledende produsenter av baderomsprodukter, med salg i Skandinavia, Russland, Hviterussland, Ukraina og de baltiske landene med flere eksportmarkeder. Gustavsbergsgruppen har i dag cirka 600 medarbeidere, og omsetningen er cirka 1000 millioner SEK. Gustavsbergsgruppen er et heleid datterselskap av det tyske konsernet Villeroy & Boch AG, og tilh?rer dermed en av Europas st?rste produsenter av baderomsinnredninger. www.gustavsberg.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy