SkiStar Trysil: 50 cm pudder p? to dager

Snart er det morsdag og vi vet hva alle mammaer blir glade for; Dermalogica Multivitamin Hand and Nail Treatment. En deilig h?ndkrem som gir silkemyke hender, bekjemper aldringstegn og styrker neglene.

Tips for en liten minispabehandling for hendene over natten: Skrubb hendene med en eksfoliant og p?f?r deretter et rikt lag med Multivitamin Hand and Nail Treatment. Avslutt med tynne bomullshanser som man har p? over natten.

N?r Dermalogica m?ter din hud, redefineres hudhelse. Dermalogica er det foretrukne valget blant hudpleieeksperter og forbrukere verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i over 25 ?r har v?rt dedikert til ? skape resultater innenfor hudhelse gjennom utdannelse, innovasjon, og anbefalinger fra profesjonelle hudpleieeksperter.
Dermalogica og Clean Start distribueres av Skintific AS i Norge. For mer informasjon kontakt presseansvarlig Trine Sundene Marthinsen p? [email protected] eller p? tlf. 966 25 573

Authors

Related posts

Top