Foto

Tidenes comeback for feriefavoritten Hellas

Det svenske sportsmerket Röhnisch designer treningskl?r, golfkl?r og badet?y for kvinner der farger, m?nstre og god passform er viktige stikkord. For v?ren og sommeren 2014 fortsetter satsingen p? den bestselgende kolleksjonen Shape Tights. Kolleksjonen har mange ulike modeller og bugner av friske farger og m?nstre. Denne v?ren kan du skille deg ut i et par Shape Tights i sesongens rosa nyanse.

Röhnisch Shape Tights er laget av et unikt og gjennomtestet Shape-materiale som inneholder ekstra mye elastan. Ettersom t?yet strikkes p? h?yeffektive maskiner, er masketettheten h?yere og kompresjonsgraden sterkere ennhos andre tights, noe som gir utmerket st?tte for og pen form p? l?r, bakende og mage. Dette gj?r at Shape Tightspasser for alle former av trening og til alle kroppstyper.

V?rens kolleksjon omfatter 11 Shape Tights, inkludert Röhnisch +Plus-serien for st?rrelse 46?54 og to nye topper. Her finner du alt fra basisbuksen Shape Ester i lengdene Capri, 7/8 og Long, til nyhetene Shape Lydia med sporty,fargede striper og Shape Ellie og Shape Willa, som har fargede og m?nstrede partier. De popul?re gr?melertetightsene kommer igjen til v?ren med Shape Lydia som et fint alternativ til svart. Samme bukse kommer ogs? i enlekker vannmelonrosa farge.

?Vi er veldig glade for ? kunne tilby mer farge og flere m?nstre p? v?rens Shape Tights. Farger, m?nstre og flottpassform er det Röhnisch st?r for.? Helena Jacobsson, varemerkesjef.

I Röhnisch? Running-kolleksjon finner du Shape Robyn 7/8 Zip Tights, med flere smarte detaljer som er spesieltdesignet for l?ping. Vanntett lomme med glidel?s, h?yere liv som kan brettes ned, reflekstrykk og medf?lgendeh?ndleddsb?nd med skjult n?kkellomme.

Alle Shape Tights passer fint sammen med overdelene i treningskolleksjonen. SS14 handler om personlig smak ogstil. Kolleksjonen inneholder alt fra klassiske racerback-modeller, topper og T-skjorter til langermede overtrekksgensere, Robyn Run Jacket med lasersk?ret volang i ryggen samt sports-BHer og tilbeh?r. Kolleksjonen tilbyr b?dekroppsn?re og mer l?stsittende plagg og lag-p?-lag med detaljer som blonder og mesh, noe som gir et sporty og feminint uttrykk.

Sesongfargene Oxygen-turkis, Watermelon-rosa og Poison-gul signaliserer energi og styrke, mens de mykerenyansene mint og gr?melert sammen med pastellm?nsteret Blur Print roer ned plaggene og gir kolleksjonen etstilig og moderne tilsnitt.

SS14 Röhnisch Training, Running og Yoga finnes i st?rrelse XS?XL.
Röhnisch +Plus-serien i st?rrelse S+?XL+ (46?54)
Shape Tights i st?rrelse XS?XL+ 599 – 999 NOKShape-topper i st?rrelse XS?XL 649 NOK

For produktinformation og priser se PDF

Röhnisch er en svensk familiebedrift som har spesialisert seg p? trenings- og golfkl?r for kvinner. Designen har fokus p? h?y funksjonalitet,femininitet og ekte treningsglede. I dag finnes vi p? 29 markeder; vi har en Brand Store i Norrlandsgatan 21 i Stockholm og en flittig bruktnettbutikk, www.rohnisch.no
Utsalgssteder: Sport1, MxSport, Getinspired.no, X-life.no, Rohnisch.no, Sportamore.com, Nelly.com, Zalando.com,Bubbleroom.com, Ellos.com m.fl.
Röhnisch Sportswear Showroom, Virkesvägen 26, 120 30 Stockholm, +46 19-32 16 00
www.rohnisch.com/press

Similar Posts