Foto

Konkurranse: Vinn opphold p? eksklusive The Thief i Oslo!

– Torsdag 16. januar ?pner vi HairShop Fris?r p? Lillestr?m Torv, sier daglig leder Bente Starmer entusiastisk.
– I forbindelse med ?pningen arrangerer vi en spennende konkurranse der en heldig kunde kan vinne gratis klipp i salongen et helt ?r, forteller Bente. – I tillegg feirer vi ny?pningen med mange gode tilbud. P? selve ?pningsdagen kan kundene trekke sin egen klippepris og f? en h?rklipp helt ned til 1 krone! Og s? har vi 25% rabatt p? alle produkter, fortsetter hun.
Salongen ligger i de gamle lokalene til Headmasters i 1.etasje og er en del av en nasjonal fris?rkjede. HairShop er et spennende fris?rkonsept, som har bransjens beste utvalg av h?rprodukter. Hos HairShop er det uformell stemning og hyggelig service.
Foruten om daglig leder Bente, best?r salongen av 5 fris?r, hvorav 2 er l?rlinger. Bente selv kan vise til lang fartstid i bransjen med 30 ?rs erfaring. Med seg i teamet har hun Seiran Rahman, Nazire Toran, Ronja Irene Adolfsen, Kristin Kl?w og Maiken Kallmar Iversen. De to sistnevnte har jobbet i salongen mens den har v?rt b?de Headmasters og Hairpoint.
Klokken 10.00 torsdag 16. januarst?r vi klare til ? i mot b?de nye og gamle kunder. Vi ?nsker alle i Lillestr?m og omegn velkommen til HairShop Fris?r, som blir en av de kuleste salongene i hele byen! Vi skal s?rge for at alle som er innom f?r et skikkelig HairKICK, sier Bente begeistret.

Om HairShop Fris?r
HairShop Fris?r er uformelle salonger med avslappet stemning som tilbyr hyggelig service til hele familien. Vi tilbyr drop in og vanlig timebestilling, og strekker oss langt for ? f? plass til alle selv om timelistene skulle v?re fulle. Som kunde f?r du god r?dgivning p? h?rpleie og styling, samt hvordan du kan ta best mulig vare p? h?ret ditt mellom hvert fris?rbes?k. HairShop Fris?r f?rer et bredt utvalg av profesjonelle h?rprodukter b?de n?r det gjelder serier og pris. Vi er tidlig ute med produktnyheter, og har alltid gode tilbud.

Kjeden HairShop Fris?r ble startet opp i 2003 av Inger Ellen Nicolaisen. Per januar 2014 har HairShop Fris?r 21 salonger i Norge. Les mer om salongene v?re her.
HairShop Fris?r er et selskap i Raise Gruppen AS. Raise Gruppen driver i dag Nordens st?rste og mest anerkjente konsepter innen h?r og skj?nnhet med ca 130 salonger, 7 skoler og over 800 medarbeidere i Norge og Sverige.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy