Foto

Idag er dagen: Den nye singelen til Shakira feat. Rihanna er tilgjengelig

Active Light er en concealer som er lysreflekterende og full av pleiende botaniske ingredienser som lindrer trette ?yne og gir n?ring til det sarte omr?det rundt ?ynene. Reduserer ogs? hovenhet.
Kan ogs? brukes p? selve ?yelokket under ?yeskygge, super ogs? rundt r?de nesevinger sammen med foundation. Perfekt ? ha med i vesken eller p? tur.
Inneholder blant annet; Bokhvete ekstrakt, Hvit te ekstarkt, Agurk ekstarkt, Titanium og Boron Nitride

Tips: Active Light kan brukes b?de under og over jane iredales mineralpudder, Amazing Base som er l?spudder og Pure Pressed Base som er fast pudder. B?de Amazing Base og Pure Pressed Base er en foundation, pudder, concealer og gir solbeskyttelse (SPF 20), alt i ett og samme produkt.

Jane Iredale Jane Iredale introduserte sin unike hudpleiende makeupserie i mai 1994. Det var den f?rste komplette serien p? markedet som ikke bare tar hensyn til farger og konsistens, men ogs? til hva som er bra for huden. Produktene er basert p? mikroniserte mineraler, og er produsert uten fyllstoff og bindemiddel (som f.eks. talkum og mineraloljer) og uten kjemiske fargestoffer eller konserveringsmidler. Derfor selges Iredale-produktene p? hudpleie- og legesentere i hele verden.

Similar Posts