Foto

Active Light fra jane iredale gir deg et perfekt utgangspunkt

Milj?vennlige hotell? Klimakvoter? Tog fra flyplass i stedet for taxi? Stadig flere blir bevisste p? milj? n?r de er p? reise og str?mleverand?r Telinet ?nsker ? sette fokus p? nettopp dette i sin siste konkurranse. En heldig blogger stikker av med overnatting for 2 p? The Thief for sitt tips til en milj?vennlig reise.
I januar begynner planleggingen av sommerferien for fullt og reisearrang?rene har stor p?gang i disse dager. Men tenker vi p? milj?et n?r vi er ute og reiser? Dette er nettopp temaet Telinet ?nsker oppmerksomhet rundt i disse dager og ber derfor bloggere om ? fortelle hvordan de tenker milj? ogs? p? reisen.
– Ved ? dele ett eller flere milj?tips for reisen p? bloggen din kan du bli den heldige vinner av 2 overnattinger for 2 p? lekre The Thief i Oslo, forteller markedssjef Bj?rn Arctander i Telinet.
Konkurransen er i samarbeid med Norske Reiseblogger og premien er 2 overnattinger for 2 personer p? det eksklusive hotellet The Thief. En heldig vinner trekkes 27. januar. Les mer om konkurransen og hvordan du kan delta p? telinetbloggen her eller p? Norskereiseblogger.no.
– Vi gleder oss til ? se alle de gode reisetipsene og vi lover ? dele flere av de p? v?re sosial medier, avslutter Arctander i Telinet og p?peker samtidig at ingen tips er for store og ingen tips er for sm?.
Tidligere konkurranser
Dette er ikke f?rste gang Telinet Energi arrangerer bloggkonkurranser. For et ?r siden hadde Telinet en konkurranse i samarbeid med blogg.no hvor selskapet ba bloggerne gi deres beste milj?tips. I h?st hadde str?mleverand?ren en konkurranse i samarbeid med Norske Interi?rblogger og da ble Norges luneste hjem k?ret.
Om Telinet Energi
Telinet Energi AS selger str?m og EN?K-produkter til private husholdninger og bedrifter. EN?K-produkter. Selskapet har siden etableringen i 2003 blitt en betydelig akt?r p? det norske kraftmarkedet, med fokus p? konkurransedyktige str?mpriser og milj?. Mer om Telinet p? wikipedia eller p? www.telinet.no.

Similar Posts