Foto

Dovrepeisen p? Forbrukerinspekt?rene p? NRK1

S?ndag 19.01.14 fra klokken 12.00 – 16.00 er det familiedag i forbindelse med ?pning av jubileumsutstillingen ?1814 ? spillet om Danmark og Norge?. Folkemuseet har fokus p? det dansk-norske vennskapet og byr p? dansk meny, familieomvisning i utstillingen, fortelling av H. C. Andersens eventyr og Legoverksted for barna.
Unik mulighet til omvisning
S?ndag f?r publikum en mulighet til ? oppleve jubileumsutstillingen sammen med den som kan mest om den – historiker Monica M?rch. M?rch har hatt ansvaret for utstillingen og jobbet med den i godt over et ?r. N?r utstillingen endelig ?pner gleder hun seg til ? fortelle den fantastiske historien om alt som skjedde fra Norge ble dratt inni Napoleonskrigene til vi fikk v?r grunnlov og ble selvstendig. Skal du kun v?re med p? en omvising p? Norsk Folkemuseum i ?r s? kan det meget gjerne v?re denne. Dette blir entusiastisk, interessant og veldig spennende.
Legoverksted og konkurranse
Hva forbinder barn med 1814? P? Legoverkstedet utfordres barna til ? bygge noe som viser nettopp dette. Det k?res en vinner!
Tilbud for b?de voksne og barn
Med b?de eventyrstund og Legoverksted p? programmet er det muligheter for ? la barna v?re med p? dette mens en eller to av de voksne blir med p? historisk omvisning.
Arrangeres i samarbeid med Danmarks Ambassade, Norge og VisitDenmark. Fra 12.00 – 16.00.

Utstillings?pning tirsdag 14.januar
Klokken 15.00 ?pner H.M. Dronningen utstillingen ?1814 ? spillet om Danmark og Norge?. Presse som ?nsker ? delta bes melde seg p? i l?pet av mandag 13. januar. P?melding til [email protected]

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Airbus A321-fly   #Aruba   #Christian Fr   #Norsk Kundebarometers