Foto

Stor suksess for cruisenyhet fra Gran Canaria

Apollo ble nok en gang k?ret til beste charterarrang?r under Grand Travel Award, reiselivsbransjens egen Oscar. Det er sjette ?r p? rad Apollo mottar denne utmerkelsen, som er den mest prestisjetunge i norsk reise- og turistn?ring.
For sjette gang p? rad ble Apollo k?ret til Norges beste charterarrang?r av en samlet reisebransje.
Den ?rlige prisutdelingen Grand Travel Award gikk av stabelen i g?r kveld p? hotel l Radisson Blu Scandinavia i Oslo. K?ringen skjer etter at over 350 reisebyr?ansatte fra b?de forretnings, – og privatreisebyr?er avgir sine stemmer i 2013
– Det er klart vi er stolte og glad i dag sier Erik Haug, fungerende daglig leder i Apollo.
Haug setter stor pris p? at en samlet bransje hyller Apollo p? denne m?ten.
– Apollo er Hellas for veldig mange, og vi har markedets st?rste og bredeste utvalg til de greske ?yene. Men med ?rene er vi blitt s? mye mer forteller Haug, stort utvalg i eksklusive luksus hotell, cruise og det st?rste utvalget i hotell og reisem?l. Dette faller i smak b?de hos bransjen, og hos v?re kunder, sier en forn?yd Haug som lover at Apollo vil fortsette ? jobbe hardt for ? ha de beste produktene til gode priser.
Kvalitet og bredde
Apollo er Norges nest st?rste turoperat?r, og sender ?rlig 360 000 gjester til reisem?l over hele verden. Med fokus p? reiseprodukter av h?y kvalitet, direktefly fra Kirkenes i nord til Kristiansand i s?r samt Norges st?rste utvalg i reisem?l og hotell, har Apollo blitt popul?r hos b?de trofaste charterpassasjerer og individuelle reisende.

Apollo er Norges nest st?rste turoperat?rer med 360 000 passasjerer ?rlig, og er siden 1.januar 2001 et heleid datterselskap til det Sveitsiske reisekonsernet Kuoni.
Selskapet ble k?ret til Norges beste charterarrang?r av en samlet reiselivsbransje under Grand Travel Award i 2009, 2010, 2011, 2012 og 2013 . Apollo Reiser tilh?rer den nordiske delen av konsernet som heter Kuoni Nordic og inkluderer turoperat?rene Apollo, Falk Lauritzen, Krone Golf, Golf Plaisir og Lime Travel, samt flyselskapet Novair.
Kuoni Nordic har n?rmere 900 medarbeidere og totalt 1.000 000 reisende til reisem?l over hele verden. I Norge har Apollo kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim. I 2012
omsatte Apollo Norge for 2,3 milliarder kroner.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy