Kunst

PUMA LAUNCHES INNOVATIVE NEW RUNNING APP

L?Oréal Paris lanserer n? Nutri Gold Extraordinary Oil, en ansiktsolje, som virker beskyttende og fuktighetsgivende for alle hudtyper. Olje er blitt en trend innen flere kategorier de siste ?rene og har vist ? ha en effektiv effekt.
Her i norden har vi helt spesifikke utfordringer n?r det kommer til hudpleie pga. t?rt og til tider ugjestmildt klima. Det er vikitg at det ligger en fast rutine i bunn for hudpleie da det er den regelmessige pleien som gir gode resultat og god beskyttelse. Spesielt t?rre og kalde vintere kan sette sitt preg p? huden og vi mister mye fuktighet som gj?r huden mer utsatt for ytre p?virkninger.
Ansiktsolje har for mange v?rt et st?rre steg ? ta, fordi konsistensen i seg selv kan f?les tykk og spesielt de med fet/uren hud har v?rt skeptisk til ? sm?re olje p? huden. Nutri Gold er et resultat av flere ?rs forskning p? feltet og det er tatt spesielt hensyn til konsistensen som er lett, absorberes raskt og gir huden n?ring. Huden blir etterlatt myk og med en diskrét gl?d.
8 essensielle oljetyper som i oldtiden ble brukt til aromaterapi p? bakgrunn av sine helt spesielle egenskaper, har n? blitt valgt ut og kombinert med tanke p? ? gi optimal beskyttelse og pleie til huden.
Daglige p?virkninger og hektiske liv bidrar til ? svekke og forstyrre hudens beskyttende lag, for ? beskytte huden mot dette er det gunstig ? tilf?re spesielle oljer til huden.
Essensielle oljer (fettsyrer) er fettsyrer kroppen ikke selv produserer. Disse er viktige for hudens funksjon og mangel p? disse kan fremskynde aldingstegn og gj?re huden t?rr og mer mottakelig for ytre p?virkninger.
Nutri Gold Extraordinary Oil inneholder:
Lavendelolje er brukt for sine beskyttende egenskaper som antioksidant
Lavendinolje, en type lavendel, har i in vitro-studier vist ? ha en effekt p? elastin og kollagen som bevarer fylden og spenst i huden
Appelsinolje har vist interessante anti-age egenskaper i forbindelse med UV-beskyttelse. Virker ogs? antiseptisk.
Kamilleolje har beroligende egenskaper p? irritert hud
Roseolje er ogs? kjent for sine beroligende egenskaper, samt at roseolje bidrar til ? forbedre hudens farge
Rosmarinolje og geraniumolje er blitt valgt for deres beroligende og antibakterielle egenskaper
Marjoram olje virker balanserende og lindrende
Hudpleierutine:
Nutri Gold Extraordinary Oil kan med fordel kombineres med de hudpleieproduktene du allerede bruker. Oljen legges p? rent ansikt under din vanlige dag/natt-krem.
Den aromatiske duften fra oljen er fyldig, men ikke skarp og virker beroligende.
Veil.pris: 129,-

L’Oréal-konsernet er et av verdens st?rste kosmetikk- og skj?nnhetsselskap. Med hovedkontor i Paris og labratorier verden over er selskapet en pionér i bransjen. Noen av grunnverdiene i selskapet er innovasjon, forskning og mangfold. Den ber?mte frasen ‘Because you´re worth it’ spiller p? L’Oréal sitt ?nske om ? tilby velv?reprodukter til alle aldre, hudtyper og behov.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy