Kunst

L’Oréal Paris – Nutri Gold Extraordinary Oil

Rosa sl?yfe-aksjonen er en internasjonal folkebevegelse, og oktober er blitt den rosa m?neden. Vitusapotek er ogs? i ?r en av hovedpartnerne til Rosa sl?yfe-aksjonen.
? Vitusapotek har apotek over hele landet og gir dermed kunder overalt i Norge mulighet til ? st?tte aksjonen sier Katrine Berg, kategorisjef i Vitusapotek/Norsk Medisinaldepot. ? Vi synes Rosa sl?yfe-aksjonen er en fantastisk aksjon, og vi er veldig stolte av igjen ? v?re hovedpartner for aksjonen, som vi har v?rt siden 2010 legger Katrine til.
Rosa sl?yfe-aksjonen
Bedrifter, organisasjoner og privatpersoner bidrar til at oktober er en rosa m?ned, og Rosa sl?yfe har for lengst etablert seg som en folkebevegelse. M?let med Rosa sl?yfe-aksjonen er ? vise solidaritet med brystkreftrammede, ?ke kunnskapsniv?et om brystkreft og ? samle inn penger til brystkreftforskning. Kreftforeningen og Brystkreftforeningen st?r sammen bak Rosa sl?yfe-aksjonen.
?rets fokus i Rosa sl?yfe-aksjonen er mammografi som viktig redskap for ? avdekke brystkreft p? et tidlig stadium.
Brystkreft
1 av 12 kvinner f?r brystkreft i l?pet av livet, og brystkreft er den vanligste kreftformen blant kvinner. Takket v?re forskning overlever stadig flere, men videre forskning er n?dvendig for tidlig oppdagelse, bedre behandling og ?kt overlevelse. De aller fleste kvinner oppdager kreftsvulster i brystet selv, men dessverre skjer det ofte ved en tilfeldighet.
Vitusapotek ? stolt og erfaren bidragsyter
Vitusapotek er hovedpartner i Rosa sl?yfe-aksjonen og st?r p? for at aksjonen skal n? sine m?lsettinger, skape oppmerksomhet rundt brystkreft, spre informasjon og samle inn penger. I alle Vitusapotek over hele landet, og i v?r nettbutikk, f?r du i hele oktober kj?pt rosa sl?yfe- produkter.
I 2012 kunne Vitusapotek stolt overrekke over én million kroner til Rosa sl?yfe-aksjonen. ? Vi h?per selvf?lgelig p? ? kunne bidra med minst like mye ogs? i ?r avslutter Katrine entusiastisk.
I Vitusapotek er vi spesialister p? medisiner og hvordan disse virker i kroppen din. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal f? best mulig effekt av dem og unng? un?dvendige bivirkninger. Vi jobber hver dag for at du skal f? en friskere hverdag. Hos oss finner du ogs? gode velv?reprodukter ? helse er mer enn bare frav?r av sykdom.
Apotekkjeden eies av Norsk Medisinaldepot AS (NMD), landets st?rste leverand?r av legemidler og helserelaterte produkter til det norske folk via apotek og sykehus. Selskapet har en stabil markedsandel p? nesten 50 prosent. Vi er i dag en del av det internasjonale konsernet Celesio, som har mer enn 175 ?rs erfaring med distribusjon av legemidler.

Similar Posts