Kunst

Din gamle lampe kan lyse opp noen andres framtid!

N? lanseres Vings hjerte i hele Thomas Cook Group
I dag, den 1. oktober, lanseres The Sunny Heart som felles symbol i hele Thomas Cook Group. The Sunny Heart er tilnavnet p? den hjerteformede logoen som ble utviklet i Norden og lansert i Ving Norge i desember i fjor. N? kommer ?hjertet? til ? finnes i over 70 land over hele verden.
? The Sunny Heart kommuniserer v?rt kundel?fte og v?re interne verdier p? en veldig treffende m?te. Det er blitt gjort sm? kosmetiske endringer for ? tilpasse symbolet globalt, men det vesentligste er basert p? suksessen vi gjorde med symbolbyttet i Ving, Spies og Tjäreborg i Norden, sier Tonje Fossum, markeds- og kommunikasjonsdirekt?r for Ving Norge og leder for varemerkeprosessen fra norsk side.
Thomas Cooks tidligere logo, ?Globen?, forsvinner helt og erstattes av The Sunny Heart. I arbeidet med den globale lanseringen har hjertet blitt utviklet og det oppdaterte symbolet er et mer skinnende hjerte med en mer markert kant som gir en tredimensjonal opplevelse. Symbolet har gjennomg?tt flere konsumentunders?kelser p? flere markeder med veldig godt resultat.
? N?r n? hele gruppen f?r én og samme identitet bidrar dette til at Thomas Cook blir mer synlige i hele reisehjulet ? ved bestilling, p? flyplassen, p? flyet, p? reisem?let. Dette vil ogs? tydeliggj?re bredden i gruppens produkter ? vi tilbyr ikke bare v?re kunder sol og bad, men ogs? for eksempel storbyreiser, fotballreiser og konsepthotell. En samlet identitet globalt vil synliggj?re hva som skiller oss fra konkurrentene, og samtidig bidra til at vi jobber mer effektivt sammen som gruppe, avrunder Fossum.

Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy