F?rste Hyundai i10 produsert i Tyrkia

Helgen 04. ? 06. oktober samles n?rmere 60 flotte utstillere under ett tak ? det er tid for den f?rste Gj?r Din Bolig Bedre-messen i Arendal og S?r Amfi. Dette er messen for deg som har byggeplaner eller allerede er i gang med rehabilitering av hus eller hytte. Kanskje har du ny leilighet og ?nsker smarte l?sninger og idéer? Boligmessen fylles opp av dyktige fagfolk som vil hjelpe deg med alt innen bolig, enten du skal ha den tegnet, dekorert eller modernisert. Gode messekupp er det flust av. Og ta med barna ? de f?r det morsomt i barneparken.
For f?rste gang i Arendal
– Vi er stolte av ? endelig kunne ?pne den f?rste Gj?r Din Bolig Bedre-messen i Arendal, forteller Nina von Gegerfelt Nielsen, prosjektleder fra arrang?ren Compass Fairs AS. ? Ordf?rer Einar Halvorsen kommer og kaster glans over ?pningen og klipper snoren fredag kl. 14 p? S?r Amfi. Hele 60 utstillere er med og gj?r denne messen til en stor happening for arendalittene, enten de bygger hus og hytter, rehabiliterer boligen de har, eller ?nsker tips om hvordan de skal sette et personlig preg p? boligen. Her er det noe for alle, ogs? for de som leter etter sm? detaljer og det aller nyeste p? markedet.
Totall?sninger fra ytterst til innerst
– P? messen kan publikum snakke med r?dgivere som kan hjelpe til med en helhetlig og mer ?konomisk prosjekttankegang for de som bygger eller pusser opp boligen sin, enten de ?nsker ? f? arkitekthjelp til ? realisere sine boligdr?mmer fra planl?sning til interi?rdetaljer, eller om de vil ha r?d og veiledning om hvordan de best bevarer det s?regne i et oppussingsobjekt, forklarer Nielsen. ? Vi har ogs? flere utstillere som tilbyr det nyeste innen interi?r og trend. I tillegg har vi en stor bad- og VVS-avdeling som samlet viser et mangfold av muligheter, b?de med spennende nyheter og gode messetilbud.
P5TV og de lokale h?ndballheltene kommer
P5TV kommer og tar pulsen p? det myldrende livet p? boligmessen med en times direktesending hver dag. ? Dessuten kommer spillerne i ?IF Arendal innom mens vi l?ner hjemmebanen deres, smiler Nielsen. ? Et godt tips er ? sikre deg autografen til din favoritth?ndballspiller!
Vinn et hus
Hele helgen fram til kl. 15.00 p? s?ndag p?g?r konkurranse om delfinale i “Jakten p? boligdr?mmen” hvor premien er et hus.
?pningstider: Fredag kl. 14 ? 20 / l?rdag kl. 10 ? 18 / s?ndag kl. 11 ? 18
Messekontakt/prosjektleder:
Nina von Gegerfelt Nielsen
Tlf. 473 83 052 / e-post: [email protected] oppfordres til ? komme p? messen.
Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2012 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia. I 2013 har vi blant annet arrangert Reiselivsmessen og Sj?en for Alle.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Authors

Related posts

Top