Kunst

L?ft fram dine ansatte

Alle som skal bygge eller oppgradere hus og hytte eller vurderer ? fornye bilparken vil finne nyheter, kupp og inspirasjon p? boligmessen. Barna f?r det ekstra g?y ? i tillegg til barneparken har G?y i byen en kjempestand med mange morsomme aktiviteter for store og sm?!
Happening for alle som bor
– N? rigger vi for fullt, og gleder oss til ? komme igang i morgen fredag kl. 14, sier prosjektleder Ronny Bj?rnsen fra arrang?ren Compass Fairs. ? P? denne messen har vi alt fra spennende hus- og hytteleverand?rer til lansering av nye bilmodeller, og masse moro for store og sm?.
Gode tilbud p? ting du trenger
Bj?rnsen h?per folk benytter anledningen til ? finne store deler av det boligrettede n?ringslivet i Troms?-omr?det samlet under ett tak. – Kom og se nyheter og spennende produkter og tjenester innen alt fra kj?kken, boligvarme, kj?kkenutstyr og servise, maling, hus og hytter, str?m, boligr?dgivning, tak, sprosser, spa, elektro – og mye mer. Flere av utstillerne har morsomme konkurranser og f?rst-til-m?lla-tilbud, s? det kan virkelig l?nne seg ? komme tidlig, frister Bj?rnsen.
Pressen oppfordres til ? komme p? messen, ta gjerne kontakt for en prat.
Se www.boligmesse.no for messeavis.

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2012 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia. I 2013 har vi blant annet arrangert Reiselivsmessen og Sj?en for Alle.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Iceland Airwaves   #NKF   #Oslo Open   #Oslo Wushu Open