Kunst

H?stferie p? Hvalfangstmuseet 30.september ? 4.oktober

MILWAUKEE: Pharmacy Times Magazine har i samarbeid med US News & World Report k?ret Carmex til den mest anbefalte merkevaren innen leppepomade for 15. ?r p? rad! K?ringen er en del av en st?rre unders?kelse og baseres p? svar fra 170 000 respondenter. Unders?kelsen var et omfattende studie, og inkluderte over 1000 OTC produkter fordelt p? 162 kategorier.
“Vi er be?ret over ? motta denne enest?ende anerkjennelsen! Carmex er opptatt av ? gi forbrukerne overlegne produktformuleringer som lindrer og beskytter, samtidig som de tilf?rer fukt og holder leppene sunne” sier Paul Woelbing, president i Carma Laboratories , Inc.
Carmex leppepomade kommer i mange varianter, felles for produktene er at de de lindrer, kj?ler og fukter t?rre og sprukne lepper. Produktene testes ikke p? dyr.
Carmex Krukke Original:
Carmex krukke er norges mest solgte leppepomade p? krukke*. Den beskytter mot v?r og vind, og er et must i skibakken s? vel som til hverdags. Inneholder salisylsyre, menthol og kamfer og mange fuktgivende ingredienser. AUP 29,90
Carmex Krukke Cherry:
Carmex Cherry har en nydelig lukt av kirseb?r. Basert p? samme gode formula som Original, men inneholder i tillegg solfaktor 15. Dette gj?r at produktet perfekt for en dag i solen, enten det er p? topppturer om vinteren eller p? stranden om sommeren! AUP: 29,90
Carmex Tube:
Dette produktet er Carmex sitt mest solgte produkt i USA. Leppepomaden er basert p? samme gode formulering for Original, men er litt mer flytende for ? tilpasses tube. Dersom du foretrekker tube istedenfor krukke er dette alts? et ypperlig produkt. AUP 29,90
Carmex Moisture Plus Clear/Pink:
Carmex Moisture Plus er en pleiende lip balm med solfaktor 15 og ekstra glans i svakt rosa eller n?ytral farge. Produktet er tilf?rt vitamin E, Aloe og Shea Butter gir en dyptvirkende og mykgj?rende beskyttelse. Moisture Plus har en Satin Gloss Finish og kan brukes under eller over leppestift, eller hvorfor ikke istedenfor! AUP: 54,-

For mer informasjon, bilder eller varepr?ver kontakt:
Mille Berger Walthinsen [email protected]

* AC Nielsen 11/8-2013
1 Pharmacy Times annual survey of Pharmacists 1999-2013?
2 Carmex produktformuleringer varierer noe rundt om i verden for ? overholde lokale regelverk. Imidlertid er kvaliteten og ytelsen konsistent over hele verden.
Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsf?rer sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy