Kunst

Norge deltar i Ungarn Open i Taekwondo m?nster

Nordmenn kan spare store bel?p p? ? ta h?stferien i leid feriebolig utenlands, viser en ny oversikt. Stadig flere benytter seg av muligheten.
Utenfor Norge blir det lavsesong i markedet for hytteutleie s? snart sommeren er over. Det betyr stort utbud av attraktive feriehus til godt under halv pris, sier Pia Buen, salgs- og markedsansvarlig for Novasol i Norge.
I Spania kan prisen for en uke i ferieleilighet n? ligge 60 prosent lavere enn i sommer. Ferieboliger i Kroatia er ned tilsvarende. Dette er for tiden de mest popul?re landene utenom Norden blant norske leietakere. ? Stadig flere oppdager sesongrabatten. Hos oss har h?stens ettersp?rsel etter ferieboliger ?kt med 12 prosent siden i fjor. I de ukene skolene har h?stferie er ?kningen 17 prosent. Blant de Spania-frelste er Andalucia, Costa del sol, Costa Blanca og Mallorca mest popul?rt. De som leier feriehus i Kroatia velger oftest Dubrovnik, Zadar eller Split.
Norden-kupp
Tilsvarende h?strabatter p? flyreiser kan det riktignok v?re vanskeligere ? finne, men n?r en familie p? fire kan dele en leilighet p? feriestedet, blir det trolig mye ? spare totalt sett likevel, sier Buen. Den som virkelig vil gj?re et feriekupp kan velge en utleiehytte innenfor en avstand der man lett kan bruke bil, tog, b?t eller buss. ? Slik er det nok mange som tenker. V?re bookinger viser at det mest popul?re landet i ?yeblikket er Danmark. Ogs? her kan man finne attraktive ferieboliger til 60 prosent sesongrabatt. Her velger de fleste Novasol-kundene n? Hejlsminde, som ikke ligger s? langt unna Billund og Legoland, eller Skagen og Ebeltoft.
Glade i Danmark
Nordmenn er generelt sv?rt glade i ? feriere i Danmark. De fleste kommer om sommeren, men mange har oppdaget at landet har masse ? by p? ellers i ?ret ogs?, sier Vidar M?rch, direkt?r i VisitDenmark. Til sammen tilbringer nordmenn om lag 2,4 millioner overnattingsd?gn i Danmark ?rlig. Barnefamilier utgj?r den st?rste gruppen blant dem som kommer for ? feriere. ? De som kommer i h?stferien vil oppdage at de aller fleste sommerattraksjonene er ?pne for bes?k fremdeles. Og den gode atmosf?ren, maten, shoppingmulighetene og kulturopplevelsene har vi jo ?ret rundt, sier Vidar M?rch. I gjennomsnitt ferierer nordmenn tre til fire ganger i Danmark i l?pet av livet, if?lge tall fra VisitDenmark.
NOVASOL A/S og dansommer A/S udg?r NOVASOL Gruppen med hovedkvarter i Hellerup, Danmark. NOVASOL Gruppen har datterselskaber i 9 europ?iske lande, inklusiv 40 servicekontorer i Danmark og resten af verden, og besk?ftiger mere end 1.500 permanente og midlertidige medarbejdere. Med mer enn 33.000 feriehuse i 26 europ?iske lande er NOVASOL Gruppen den st?rste europ?iske udbyder af feriehusudlejning. I 2009 sendte NOVASOL Gruppen 1,3 millioner personer p? ferie. NOVASOL og dansommer er en del af Wyndham Worldwide (NYSE: WYN).

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy