Kunst

USAIN BOLT RENEWS ENDORSEMENT CONTRACT WITH PUMA BEYOND THE 2016 OLYMPIC GAMES

Bambino Spill Proof Cup är den spillfria muggen som bara släpper ut vätska när barnet dricker. I alla andra situationer h?ller den tätt. Den är för all kall dryck utom kolsyrat och rymmer lagom mycket dryck för m?ltiden.
De mjukt formade handtagen gör muggen perfekt när barnet ska lära sig att h?lla och dricka själv. Pipen med ventil och det nya skruvlocket gör muggen lätt och säker att ta med p? utflykt och resa. Med bara tv? delar är den lätt att f? riktigt ren, utan detaljer som kan samla smuts.
Muggen har f?tt en ny, uppdaterad design, med en kanin av Karin Mannerst?l och sex nya färger.
?Bambino Spill Proof Cup är den enklaste spillfria mugg man kan tänka sig. Den smarta designen med bara tv? delar gör den ocks? lätt att h?lla reda p? i sk?pen och ger muggen ett attraktiv pris?, säger Christine Sandberg, produktchef p? Bambino Mam.
Bambino Spill Proof Cup finns att köpa hos bl a Coop, ICA, i babyfackhandeln och p? Bambino.se
För mer information och bilder kontakta:
Bambino Mam AB, Christine Sandberg, produktchef Bambino, [email protected]
Telefon: 08-545 180 77

Bambino har allt för matstunden. Tillbehören som underlättar matning och allt som behövs när barnet vill äta själv. Sm?barnsföräldrarna tycker att Bambino bäst främjar barns utveckling. Bambino är snygga och smarta produkter som gör vardagen enklare.

Bambino Mam erbjuder högkvalitativa produkter för barn ? sugnappar, flaskor, dinappar och mycket annat inom amning, matning och skötsel.
Ni hittar oss p? bambino-mam.se
Bambino finns ocks? p? facebook.com/BambinoBaby och instagram.com/bambino_se
Mam finns ocks? p? facebook.com/MAMBaby och instagram.com/mambaby_com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy