Kunst

Nytt styre skal sikre vekst

H?sten er h?ysesong for storbyreiser, og denne h?sten er intet unntak. Ferske tall fra Norges st?rste reisearrang?r, Ving, viser at salget av storbyreiser har vokst med hele 12 % sammenlignet med samme periode i fjor. Shopping og kulturopplevelser st?r h?yt p? ?nskelisten, og storbyfavoritten er og blir London.
? En langhelg fylt med hyggelige opplevelser som shopping, kultur, god mat og vin er et velkomment avbrekk i h?stkulda for mange, sier Tonje Fossum, markeds- og kommunikasjonsdirekt?r i Ving.
At London i ?r igjen havner ?verst p? seierspallen overrasker ikke Fossum.
? Nordmenn elsker London. Det er fremfor alt shoppingtilbudet London kan by p? som gj?r det s? attraktivt for nordmenn. London har noe for enhver smak, uavhengig av tykkelsen p? lommeboken. Fra second-hand p? Portobello Road til eksklusiv design p? Harrods.
Hun p?peker videre at den korte reisetiden selvsagt spiller en vesentlig rolle ved valg av storbyreisem?l. Ikke minst n?r man skal v?re borte en weekend ? da ?nsker de fleste ? utnytte ferietiden maksimalt.
? I tillegg er det enkelt for nordmenn ? feriere i London. Sammenlignet med Barcelona eller for eksempel Paris er det lettere ? gj?re seg forst?tt overalt, sier Fossum.
Stadig flere vil til Berlin
En annen europeisk storby som stadig klatrer oppover p? listen er Berlin. For f?rste gang er den tyske storbyen blant reisearrang?rens fem mest popul?re storbyer, og Fossum mener noe av grunnen kan skyldes ?kningen i direktefly.
? Det er blitt enklere ? reise hit og stadig flere har derfor f?tt ?yene opp for denne fantastiske byen. Berlin kan by p? alt fra en unik historie, utallige severdigheter og kunstgallerier til det siste innen mote, arkitektur og design. I tillegg er prisene betraktelig lavere enn i for eksempel Paris, London og Amsterdam, og det liker jo vi nordmenn godt, avrunder Fossum.
Her er h?stens mest popul?re storbyreisem?l:
1. London
2. Barcelona
3. Roma
4. Paris
5. Berlin
6. New York
7. Riga
8. Praha
9. Dublin
10. K?benhavn

Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig. Ving er bransjevinner i Norsk Kundebarometers ?rlige unders?kelse.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy