Kunst

Ford feirer 20-?rsdag for Mondeo – over 4,5 millioner solgt i Europa.

Vinteren kommer ? og med den, et luksuri?st utvalg av sesongens fineste n?dvendigheter. Det finnes noe for enhver smak denne vinteren, fra det myke og diskrete til knock-out sexy. Hver nyanse i kolleksjonen gir en unik f?lelse og forf?rer sansene. Kolleksjonen representerer et rikt utvalg av teksturer inspirert av de absolutt siste trendene.

Shearling darling
Plysjinspirert mahognir?d.
Silkeglatt og myk som sm?r p?
overflaten.
Parka perfect
Sort skinnende blank diamant
med bl?gr?nn glans.

Mind your mittens
Stillferdig skimrende kashmirgr?.
Sable collar
Perlemor og kokosplomme
som gir en touch av luksus.
Warm & toasty turtleneck
Rosa angora med bl?toner.

Toggle to the top
Oppsiktsvekkende glitrende
granatr?de.

Hilsen fra Essie
Varm deg p? lekre farger n?r det bl?ser kaldt. N? er det tiden for ? investere i en v?gal statement k?pe, ingenting er som den perfekte ?it? k?pen for ? slentre gjennom vinterslaps med stil. Denne sesongen er jeg s? begeistret over det lekre, dekadente innen fuskepels, og nydelig Kashmir som finnes der ute. Jeg fyller p? neglelakkflaskene alt det beste for vinter ? vakre angora-lignendepasteller og rike, forf?rende dype farger i en kolleksjon for ? gi deg et luksuri?st l?ft n?r du trenger det mest. I l?pet av alle ?rene jeg har studert visningene p? catwalken, har jeg aldri sett et s? v?rlig utvalg av yttert?y til vinteren. De dominerende kokong-aktige formene f?les som verdens mest snobbete rustning, som pakker inn og beskytter kroppen mot vinterens bitende kulde i en myk silhuet og i myke materialer.
S?, om du er en parka perfect eller en shearling darling, vil den rette fargen gj?re hele forskjellen.
Forever yours,
Essie Weingarten
Grunnlegger og global kreativ direkt?r

Veil.pris 129,-
I butikk november/desember 2013

L’Oréal-konsernet er et av verdens st?rste kosmetikk- og skj?nnhetsselskap. Med hovedkontor i Paris og labratorier verden over er selskapet en pionér i bransjen. Noen av grunnverdiene i selskapet er innovasjon, forskning og mangfold. Den ber?mte frasen ‘Because you´re worth it’ spiller p? L’Oréal sitt ?nske om ? tilby velv?reprodukter til alle aldre, hudtyper og behov.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Bombay Calling Samsaya   #FAKTABOKS