Kunst

Kj?kkensjefens mest anbefalte vin – Selection Pal & Berens

Absolut har lange tradisjoner med ? samarbeide med nyskapende artister og motedesignere og er derfor stolte av og kunne presentere sitt nye samarbeid med den franske haute couture designeren Yiqing Yin. Dette er det f?rste nye samarbeidet under selskapets nye slagord ?Transform Today?
hvor selskapet ?nsker ? hylle kunstnere som bryter grenser og fornyer seg selv og sin kunst.
?Vi er fasinert av Yiqing Yins instinkter og modige fremtoning. Hun er en fremadstormende stjerne innen moteverden som allerede har gjort seg bemerket for sin nyskapende stil,? sier Jonas T?hlin VP Global Marketing hos Absolut. ?Absolut har alltid hatt stor tro p? kunstens evne til ? skape og ? forandre seg. Sammen med Yiqing Yin ?nsker vi ? inspirere mennesker til ? finne den kreative ?nden i seg og bryte med fortiden og skape en ny fremtid.?
Yiqing Yin lager kl?rne rett p? utstillingsdukkene og eksperimenterer og lar seg inspirere av ?yeblikket. Hun har mottatt flere anerkjennelser fra industrien og fjor valgte det prestisjetunge Haute Couture styret i Paris ? innlemme henne som et gjestemedlem, noe som er en bemerkelsesverdig og ?rb?dig prestasjon for en s? ung designer.
Fra og med i dag vil du kunne finne informasjon og eksklusive videoer som presenterer Yiqing
Yin og hennes arbeid p? absolut.com

?Jeg ?nsker hele tiden ? konfrontere min kreativitet med nye og ukjente teorier, og jeg trenger en god utfordring for ? st? opp om morgenen. Det er da utvikling kan skje. Hvis noen sier til meg at noe er umulig, m? jeg gj?re det,? sier Yiqing Yin. ?Derfor er Haute Couture det perfekte utstillingsvinduet for meg. Det handler ikke om mote, det handler om ? eksperimentere og tillater deg ? gj?re ting som ikke er gjort tidligere?.
I tillegg til samarbeidet med Yiqing Yin vil Absolut annonsere samarbeid med den franske musikeren og regiss?ren Woodkid, den amerikanske kunstneren innen digital media Aaron Koblin og den brasilianske grafiske, novelle forfatteren Rafael Grampá. Fra og med november 2013 utvider vi dette samarbeidet til det internasjonale markedet, b?de via internett og i det virkelige liv og i tidlig i 2014 vil
resultatet av disse samarbeidene bli presentert og feiret.

?Dette er spennende tider for Absolut. I over 30 ?r, helt siden v?r f?rste kunstannonse ble laget av Andy Warhol, har internasjonale anerkjente kunstnere laget fantastiske kunstverk inspirert av v?r ikoniske flaske. N? har vi fornyet v?r m?te ? samarbeide med kunstnere p?,? sier T?hlin. ?Vi ?nsker ? gj?re noe annerledes, med h?yere ambisjoner. Vi ?nsker ? ta en mer aktiv del og stimulere til forandring og videreutvikle den kulturelle scenen. Vi m? ikke ta morgendagen for gitt, man m? selv v?re med ? skape den.?

En video hvor Yiqing Yin forteller om sine tanker om utvikling og nyskapning kan du finne her: www.youtube.com/absolut. For ytterligere informasjon om Yiqing Yin, inkludert videoer og bilder, vennligst bes?k www.absolut.com.
For mer informasjon om samarbeidene med Woodkid, Aaron Koblin og Rafael Grampá vennligst bes?k www.absolut.com.
For ytterligere informasjon om Absoluts produkter, vennligst bes?k www.absolut.com.

Om kunstneren
YIQING YIN (27) FRANSK MOTEDESIGNER
Yiqing Yin er en ung, edgy motedesigner og kunstner som har utfordret og forandret den tradisjonelle
verden innen Haute Couture. Hun har en instinktiv og distig holdning. Hun lager kl?rne rett p? utstillingsdukkene og blir inspirert av ?yeblikket. I 2011 ble hun valgt av franske Vogue som en av ?tte unge designere man burde f?lge og vant s? den prestigetunge prisen Andam prisen for sin f?rste kolleksjon. Hun har holdt utstillinger i Mus?e Galliera, JOYCE Beijing & Hong Kong, Moba i Anhem og holder motevisninger under Haute Couture moteuken i Paris hvert ?r.
Yiqing Yins kreasjoner er utfordrende og nyskapende innenfor verden av Haute Couture. I fjor ble hun valgt som gjestemedlem i det prestisjetunge styret til Haute Couture i Paris. Dette er bemerkelsesverdig og ?rb?dig prestasjon for en s? ung designer. Hennes aller f?rste arbeid ble
presentert under det offisielle Venice Biennale 2013.

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med:
Richard Düring
Brand Manager ABSOLUT
Pernod Ricard Norway
[email protected]
+47 22 93 30 20 eller +47 920 15 962

Pernod Ricard Norway er en av Norges ledende vin- og brennevinsimport?rer og er datterselskap av franske Pernod Ricard, en av verdens st?rste akt?rer p? vin og brennevin. Pernod Ricard har en sterk portef?je av kjente internasjonale premium merkevarer og opererer i over 70 land i verden.
Pernod Ricard Norway har kjente merkenavn som blant annet ABSOLUT, Havana Club, Jameson, Jacob?s Creek, Ballantine?s, Chivas Regal, Beefeater og Martell i sin portef?lje.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy