Kunst

B?tbyen Harstad fikk redningssk?yte

Absolut presenterer sitt kreative samarbeid med Woodkid, Aaron Koblin, Yiqing Yin og Rafael Grampá.
Absolut har lange tradisjoner med ? samarbeide med innovative og banebrytende kunstnere og er derfor er stolte av ? kunngj?re sitt samarbeid med disse fire kreative kunstnerne. Den franske multi-kunstneren og musikeren Woodkid, den amerikanske artisten innen digital media Aaron Koblin, den franske Haute Couture designer Yiqing Yin, og den brasilianske novelleforfatteren Rafael Grampá. Dette samarbeidet er en del av selskapets nye, globale profil og slagord, ?Transform Today?, som har som m?l ? finne den kreative delen i oss alle, og ? inspirere til en kunstnerisk forvandling rundt om i verden.
Absolut har alltid presset grensene for moderne kultur gjennom kreative samarbeid. Tidligere
med kunstnere som Andy Warhol, Louise Bourgeois og Damien Hirst, og n? nylig med Spike Jonze, Ellen von Unwerth og svenske Swedish House Mafia. Med sitt nye slagord ?Transform Today?, ?nsker Absolut ? fornye m?ten de samarbeider med kunstnere p? og styrke b?ndet mellom det globale publikumet gjennom et felles spr?k, nemlig kunst. Absolut ?nsker ? st?tte inspirerende og lovende nye artister fra hele verden, de som tar sjanser og bryte grensene rundt dem. De som forandrer seg selv og sine kreative uttrykk i prosessen. Slagordet “Transform Today? er et kamprop for en hel generasjon. Bryte fri fra ideen om at alt er forh?ndsbestemt og inspirere alle til ? ta kontroll over sin egen fremtid. Det nye slagordet viser til at vi ikke kan ta morgendagen for gitt, den er opp til hver enkelt av oss ? skape, sier Jonas T?hlin VP Global Marketing hos Absolut.For ? tydeliggj?re merkets nye slagord, samtidig som det som det skal reflektere Absoluts historie som forkjemper av moderne samtidskunst, har Absolut annonsert et samarbeid med et knippe artister som er kjent for sitt dristige og innovative uttrykk. Disse er med p? ? definere v?r tids samtidskunst. De utrykker seg ved ? forandre, ?delegge og utfordre de tradisjonelle retningslinjene. Alt for ? utvikle seg og vokse som kunstnere.
? Woodkid, ogs? kjent som Yoann Lemoine, er en fransk multi-kunstner som stadig utvikler seg. Fra illustrat?r til designer til regiss?r til musiker.
? Aaron Koblin er en amerikansk artist innenfor digital media, han har en fot i kunstens verden og en fot i teknologiens verden, kjent for sin transformative visualisering av digitale data.
? Yiqing Yin er en fremadstormende motedesigner fra Frankrike som allerede har utfordret og forandret den tradisjonelle verden av haute couture.
? Rafael Grampá er en brasiliansk grafisk novelleartist som forvandler grafisk design ved ? se p? hver enkel side han skaper som koreografi, ikke bare en enkel m?te ? fortelle en historie p?.
Ideen bak ?Transform Today? ble introdusert under et arrangement som ble holdt i Brooklyn og San Francisco hvor hele gaten ble forvandlet til en lokal kunstscene. Dette ga publikum en smakebit av hva de kan forvente seg videre i denne kampanjen. Fra og med i dag vil du finne disse kunstnernes profiler p? absolut.com. Korte videoer presenterer kunstnerne, deres visjoner, hva som inspirerer dem og hvilke m?l de har med sitt arbeid. I begynnelsen av oktober vil alle disse fire artistene dele med publikum deres kreative prosesser b?de via internett og i det virkelige liv. Gjennom en serie av interaktive begivenheter vil denne satsingen gi deltakerne mulighet til og utforske sitt eget kreative potensiale gjennom en rekke ulike medier, slik at de selv forst?r at de har evnen til ? skape sin egen fremtid.
?Jeg er en person som lett blir lei og ?nsker hele tiden ? utvikle meg. For ? kunne utvikle seg kan man ikke fornekte den man var tidligere, det handler om ? bli noe mer, noe nytt og noe bedre,? sier Woodkid. ?Det finnes tusenvis av ting jeg ikke har gjort som jeg gjerne vil utforske. La oss se hvor jeg g?r videre herfra?.
Videoer som presenterer Woodkid`s, Koblin`s, Yin`s og Grampá`s tanker om nyskapning og utvikling kan du finne p? absolut.com eller p? ABSOLUT YouTube-kanal: www.youtube.com/absolut.
For nedlastbare bilder og pressemeldinger, vennligst bes?k press.absolut.com.
For informasjon om ABSOLUT produkter, vennligst bes?k www.absolut.com.
For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Brand Manager,
Pernod Ricard Norway
Richard Düring
richard.during @ pernod-ricard.com
+47 92 01 59 62
Pernod Ricard Norway er en av Norges ledende vin- og brennevinsimport?rer og er datterselskap av franske Pernod Ricard, en av verdens st?rste akt?rer p? vin og brennevin. Pernod Ricard har en sterk portef?je av kjente internasjonale premium merkevarer og opererer i over 70 land i verden.
Pernod Ricard Norway har kjente merkenavn som blant annet ABSOLUT, Havana Club, Jameson, Jacob?s Creek, Ballantine?s, Chivas Regal, Beefeater og Martell i sin portef?lje.

Similar Posts