Kunst

Absolut har inng?tt et nytt samarbeid med fire nyskapende kunstnere for ? inspirere en ny generasjon med kreative uttrykk

Matlagingsvinene fra Selection Pal & Berens anbefales av fler og fler kj?kkensjefer. Det er Rune Pal og Christer Berens som st?r bak, to menn med genuin og oppriktig interesse for vin- og matlaging. De er opptatt av at denne viktige ingrediensen skal v?re av god kvalitet, da vin inng?r i en rekke oppskrifter og er en n?dvendighet for ? oppn? den optimale smaken p? maten.

Selection Pal & Berens kan brukes til s? mangt! Marinering, breisering, damping men aller oftest n?r man vil lage en saus. Druetypene er spesielt valgt ut med tanke p? at vinen skal benyttes som ingrediens. I hvitvinen er Viura tilsatt for ? gi maten friskhet og Sauvignon Blanc for ? f? frem den perfekte aroma. I r?dvinen st?r Mourvedre for krydder og fyldighet, og Tempranillo skaper den riktige finessen og elegansen.

Matlagingsvinene lages av ?rgangsvin. Akkurat som vanlig vin har Pal & Berens de ulemper og fordeler det inneb?r. Den seneste ?rgangen, 2012, er av h?y kvalitet men i begrensede mengder. V?ret var preget av lite regn og mye sol i Spania og dette resulterte i en liten innh?sting. Det gir kraftige viner med mye frukt og fylde som er en fordel for matlagingsvin.
Pal & Berens-matviner er tilsatt maldonsalt og pepper. De har likevel s? lite salt og pepper at n?r du har redusert sausen m? du gjerne smake den til med mer salt og pepper. Salt hindrer veksten av mikroorganismer som gj?r at vinen blir til eddik. Dette betyr at en flaske Pal & Berens-matvin har mye lengre holdbarhetstid enn vanlig vin.

Produktinformasjon:
De fleste grossister leverer Pal & Berens i 1-liter flasker og 5-liter Bag-in-Box til restauranter og storhusholdning.
Import?r: A la carte, www.alac.no
Vinkilden AS ble opprettet i 2000. V?r visjon har siden den gang v?rt ? spre kunnskap om mat og vin samt gi inspirasjon til ? finne ekte mat- og vinglede. Vi jobber i dag i stor grad med ? videreformidle Christer Berens lidenskap for vin, samt alle hans prosjekter.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy