Kunst

10-?rsjubileum for boligmessen i Troms?

Bombay Calling ? Samsaya med ny singel &

Oslo via Goa
20. september slipper Samsaya den f?rste l?ten ?Stereotype? fra hennes kommende album ?Bombay Calling?. L?ten er produsert i London av Roc Nation-produsenten Fred Ball fra Fredrikstad.
?I studio har jeg frigjort meg selv fra stereotyper, jeg begrenser meg ikke til en sjanger eller en bestemt m?te ? v?re p?. For meg handler musikken om nysgjerrigheten og kreativiteten. Jeg er mindre opptatt av ? definere og mer opptatt av ? fange de ulike ?yeblikkene i livet. V?re unikheter farger fellesskapet v?rt og styrker v?r evne til ? takle generalisering.?Stereotype? handler om ? v?re fordomsfri, og ? ikke sette i b?s eller generalisere,? – Samsaya
London, Stockholm & New York.
Samsaya har siden hun startet sin label 3 millimeter for to ?r siden jobbet m?lrettet mot ? ferdigstille sitt andre album. 3 mm er st?rrelsen p? mellomrommet mellom tennene hennes og symbolet p? den lille avstanden som utgj?r forskjellen. Det samme mellomrommet som i 2006 ble en av grunnene til at hun valgte ? ikke underskrive med en amerikansk label da de ?nsket at hun skulle fjerne det.
Samsaya har siden spilt inn materiale for mer enn to album i New York, Stockholm og London, men det er f?rst n? med produsenten Fred Ball at de sammen har ferdigstilt et utvalg som blir ? h?re p? albumet. L?tene har kommet hjem.
Skandinavia og USA.
Samsaya inngikk tidligere i ?r en unik master- og publishingavtale med BMG Chrysalis International som inneb?rer lansering i Skandinavia og USA i f?rste omgang.
?We are all aware of Norwegian song writers delivering smash hits around the globe constantly, although, on the artist side, they haven´t matched up so far in a long time. Hearing Samsya, seeing her perform her own fantastic songs, we get both, a great song writer and a brilliant artist!.?
– Sanken Sandqvist, general manager BMG Chrysalis Scandinavia AB.
Videoinnspilling Goa, India.
Samsaya st?r bak p? et lasteplan p? en stor parkeringsplass for lastebiler i Goa, India. Det er ettermiddag og nesten 200 nysgjerrige lastebilsj?f?rer har samlet seg for ? se hva hun holder p? med. Noen sp?r om hvilken film som skytes imens andre vil ta bilder med henne. Samsaya og hennes videoteam p? tilsammen fem personer pr?ver ? f? oversikt over folkemengden. Det oppst?r uenighet mellom regiss?ren og artisten. Den amerikanske regiss?ren er usikker p? sikkerheten p? den stuntede locationen. Han ?nsker ? flytte shooten til det han anser som tryggere omgivelser, men Samsaya insisterer p? ? fange virkeligheten av det India hun kjenner.
Hun roper ut til folkemengden p? hindi, ?Jeg heter Samsaya og har kommet hele veien fra Norge for ? vise det landet jeg f?dt i og folket med de store hjertene. Jeg vil vise hvordan musikk og dans f?rer oss sammen. Vil dere hjelpe meg? Vil dere danse med meg? ?
?Balle, balle? (?Bra, Bra?) skriker noen ut i folkemengden og f?r hun vet ordet av det begynner en etter en ? bevege seg, filmteamet blir fort opptatt av ? fange ?yeblikket og Samsaya inviterer fler opp p? lasteplanet. Resten er historie.
Se ?Stereotype? videoen her:
http://www.youtube.com/watch?v=MeF3RJEHde8

H?r ?Stereotype? her:
Spotify: http://bit.ly/dRQJec
WiMP: http://bit.ly/19mkMvd
iTunes: http://bit.ly/19mkRPw
Stereotype med video slippes 20. september.
Albumet ?Bombay Calling? kommer neste ?r.
Kontaktperson:
Oddgeir Kristensen, Sony Music Norway
[email protected]
95218594

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy