Kunst

HP lanserer nye All-in-One PCr med ber?ringskjermer og nye kompakte skrivere

Jarle Moen (44) er ansatt som Thief Executive Officer (TEO) p? THE THIEF. Moen kommer fra stillingen som hotelldirekt?r for flaggskipet Quality Hotel Expo p? Fornebu.
-THE THIEF har hatt et eventyrlig f?rste?r, og er i dag en bunnsolid organisasjon som p? rekordtid er blitt blant de best posisjonerte hotellene i Norden. Det stiller ?penbart h?ye krav til lederen av en slik bedrift. Skoene er store, men likevel akkurat passe for Jarle. Han har en helt egen teft for servicekultur, noe som er helt avgj?rende p? et hotell som THE THIEF, sier Petter A. Stordalen, eier av de frittst?ende hotellene innen Nordic Hotels & Resorts.
Moen har 20 ?rs erfaring fra en rekke stillinger innen utvikling og drift av hotell. Han kommer fra stillingen som hotelldirekt?r for spydspissprosjektet Quality Hotel Expo p? Fornebu. Moen ledet hotellet fra konsept til ?pning i mars 2012, og ble bel?nnet med prisen New Hotel of The Year p? Nordic Choice Hotels ?rlige Vinterkonferanse. Tidligere har Moen ogs? jobbet med utvikling og ?pningen av Quality hotel 33 p? ?kern.
Dette er erfaring som kommer godt med n?r THIEF SPA ?pner i 2014. THIEF SPA blir p? 1000 kvadratmeter med et tolvmeters basseng, opplevelsesdusjer, flere typer badstuer, fem behandlingsrom, eget VIP-behandlingsrom, en komplett skj?nnhets-lounge, spa shop, gym og spa bar.
-THE THIEF tiltrekker seg et kresent publikum som forventer den aller h?yeste standarden. Dette er hotell i eliteserien. N?r du har jobbet halve livet innen reiseliv er det umulig ? takke nei til en slik jobbmulighet, sier Jarle Moen.
THE THIEF ligger i dag som nr. 1 p? Tripadvisor i Oslo, og ble nylig omtalt p? lista ?Best Urban Hotel 2013? som det f?rste norske hotellet av prestisjemagasinet Wallpaper. THE THIEF kan ogs? skilte med hele fire prestisjetunge internasjonale nominasjoner for ?best new hotel?, ?best new suite? og ?best boutique hotel?. Hotellet ble ogs? f?rste norske hotell som noensinne har kommet p? Conde Nast Traveller sin ?Hot List 2013?
-THE THIEF er bygget p? godt lagarbeid, og best?r av noen av Nordens beste fagfolk som har v?rt med hele veien siden ?pningen 9. januar i ?r. N? skal jeg f?rst sette meg ned og l?re hotellet ? kjenne. Deretter skal vi sammen s?rge for at hotellet forsvarer sin plass ?verst p? den norske hotellhimmelen, avslutter Moen.
Jarle Moen tiltrer 1. januar 2014.

For mer informasjon:

Petter A. Stordalen, eier av de frittst?ende hotellene innen Nordic Hotels & Resorts
Mob: +47 950 39 755
Jarle Moen, Thief Executive Officer
Mob: +47 924 62 010

Fakta om THE THIEF
– THE THIEF ligger p? Tjuvholmen, Oslos kunst- og forretningsdistrikt. www.tjuvholmen.no
– Hotellet er det eneste i Oslo som har direkte sj?adgang og med egen brygge.
– Blant hotellets naboer er det anerkjente Astrup Fearnley-museet, Stolper + Friends, Galleri Gerhardsen og Gerner Oslo, Galleri Brandstrup, Galleri Peder Lund og Pushwagner Galleri
-Bygget er tegnet av Mellbye Arkitekter, og best?r av 119 rom hvor alle rom har fransk balkong.
– Toppsuiten ?The Oslo Suite? p? 160 m2 i 7. etasje har egen takterrasse med panoramautsikt.
– M?teromsavdelingen best?r av 3 Executive Boardrooms og 2 m?terom for opptil 40 personer med mulighet for private dining
– Hotellet huser restauranten Fru K. Kj?kken er ?pent 24/7
– THE THIEF inng?r i samme portef?lje som blant annet Farris Bad (Larvik), Yasuragi (Stockholm) og Copperhill Mountain Lodge (?re). www.nordichotels.se
– THE THIEF er i 2013 eneste norske hotell som er medlem av Design Hotels. www.designhotels.com www.thethief.com
Med Oslos r?este beliggenhet p? Tjuvholmen stjeler THE THIEF sine bes?kende ut av hverdagen, inn i morgendagens hotellopplevelse. THE THIEF er et livsstilshotell bygget p? en b?rekraftig grunntanke i Oslos mest fremoverlente bydel. THE THIEF ?pnet 9. januar 2013. www.thethief.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #NKF   #Norges Kampsportforbund