Kunst

Forebygg sykefrav?r og ta vare p? ansatte dine!

HP lanserer nye All-in-One PCr med ber?ringskjermer og nye kompakte skrivere

Fornebu 19.september 2013 – HP lanserer en ny serie HP ENVY Recline All-in-One datamaskiner med den beste ber?ringsopplevelsen tilgjengelig for All-in-One maskiner.
Innovativ produktdesign gir muligheter for ? trekke skjermen n?rmere seg og senke den lavere slik at man finner den posisjonen man synes er mest behagelig n?r man skal bruke datamaskinens ber?ringskjerm med fingrene.
” Med sin innovative design er HP Envy Recline enkel ? stille inn og endre slik at den passer for ulike bruksomr?der, ” sier Staffan Sjöberg, produktsjef for HP forbruker-PC i Norge. ” Med den nye ENVY Recline serien , tilbyr HP den mest behagelige og naturlige touchopplevelsen som finnes p? PC-markedet akkurat n?. ”

HP lanserer ogs? en ny serie stasjon?re PC`r og skjermer, samt HP Split x2 som er en PC med avtagbar skjerm. HP Split X2 er en fullt funksjonell b?rbar PC som ogs? kan bli et t?ft nettbrett. I tillegg introduserer HP nye prisgunstige skrivere.
PC med ber?ringskjerm som ser bra ut og l?ter bra. HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC og HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC, er HPs mest interessante og innovative PC`r med ber?ringsskjerm. Disse maskinene har 10 -punkts touch (kan h?ndtere ber?ring av 10 fingre samtidig) og en revolusjonerende justerbar design som gir en behagelig opplevelse og god kontroll.
En studie fra HP viser at blant de som bruker ber?ringsskjerm, foretrekker en klar majoritet ? ha skjermen lavt og n?rme for alle funksjoner som innbefatter ber?ring direkte p? skjermen(1). HP ENVY Recline-serien har IPS ber?ringsskjerm med full HD(2) som kan h?ndtere 10 fingre samtidig. Den har ogs? et unikt hengsel som gj?r at skjermen enkelt kan stilles inn etter behov slik at skjermen kan dras n?rmere brukeren og/eller nesten helt ned i fanget for en naturlig arbeidsstilling. Skjermen kan ogs? justeres opp i rett posisjon for en mer tradisjonell bruk eller for ? se p? film.
B?de HP ENVY Recline23 og HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC`r er utstyrt med fjerdegenerasjons Intel ? Core ? i -prosessor og NVIDIA-grafikk. HP ENVY Recline27 har ogs? Near Field Communication-teknologi (NFC ?teknologi) som gj?r at man kan dele bilder, kontakter og webadresser ved ? sette en annen NFC-enhet i n?rheten av PC`n. N?r kontakt er opprett, overf?res f.eks bildet automatisk.
HP kommer ogs? med en ny All-in-One PC i et t?ft design og med f?rsteklasses lyd for musikk og underholdning. HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC Beats Edition har et design i sort og r?dt med Beats Audio ? -drevne doble h?yttalere for rik lyd som gir en av de beste lydopplevelser som finnes tilgjengelig p? en PC.
Mer informasjon om den nye HP ENVY Recline All-in-One PCs finnes p? The Next Bench.
Brukervennlig PC skapt for deling, mobilitet og produktivitet
HPs sortiment med ?neste generasjons datamaskiner? er utviklet for at brukeren skal ha tilgang til ?nsket informasjon via ulike enheter som kan tilpasses den enkeltes behov. Med det magnetiske hengselet kan man bytte mellom to formfaktorer; nettbrett og b?rbar datamaskin fra en og samme enhet.
HP Split x2 er ?to- i-en?-maskin med avtagbar skjerm som kombinerer kraft og smidighet med Microsoft ? Windows ? 8 og en kraftfull fjerdegenerasjons Intel ? Core ? prosessor. Forbrukerne f?r ultrab?rbar pc med h?y ytelse som til og med fungerer som et 13,3 tommers nettbrett, perfekt for underholdning som spill, video og mye mer. HP Split x2 f?yer seg inn i rekken av sammen med HP SlateBook x2 och HP ENVY x2 som en del av HPs delbare datamaskiner.
Uavhengig om den brukes som en b?rbar datamaskin eller som et nettbrett, gj?r HD-ber?ringsskjermen det enkelt og g?y ? vise og dele for eksempel bilder og videoer, spille spill med venner og familie eller nyte musikk med innebygget Beats AudioTM,som gir den beste lydopplevelsen fra en PC. Om man velger ? legge inn en harddisk i tastaturdelen , slik det er mulighet for, ?kes lagringskapasiteten. Doble batterier s?rger for mobilt bruk.
HP Split x2 har et design som skiller seg ut, med et mykt ytre som gir et bekvemt grep og skjuler fingeravtrykk . HP Split x2 har ogs? 2-megapixel-HP TrueVision Full HD(2) webkamera p? fremsiden og HP ImagePad for n?yaktig navigering med flere fingre og gester.
Prisgunstig ber?ringsskjerm
Optimalisert for touch gir den nye HP Pavilion23tm Touch Monitor en behagelig og tydelig visuell opplevelse, til en pris som er lavere enn mange Windows 8-sertifiserte (3) ber?ringsskjermer. HP Pavilion23tm har 23-tommer full-HD ber?ringsskjerm og 5-punkts touchteknikk, bredt synsfelt og et justerbart bordstativ som tillater brukeren ? vippe skjermen opp til 70 grader. HP Pavilion 23tm Touch Monitor kan kobles sammen med eksempelvis HP ENVY Phoenix 810 Desktop PC .
HP ENVY Phoenix 810 Desktop PC leveres med hurtige Intel ? Core ? i-prosessorer, avanserte spill-grafikkort fra NVIDIA ? samt Beats Audio-lyd. ?
HP lanserer ogs? HP ENVY 23 IPS Monitor, en elegant, ultratynn skjerm med to HDMI-porter som gj?r at man kan koble til en mengde ulike enheter, inklusive mobiltelefoner og nettbrett. Skjermen har ogs? integrert Beats Audio ? i hodetelefonuttaket. (4)

Nye skrivere med kompakt design
Neste generasjons skrivere fra HP finnes i flere prisklasser og med nye designelement som forbedrer brukervennligheten og ytelsen. HPs Deskjet-serie er perfekt for alle utskriftsbehov, enkel ? installere med kompakt design.
? HP Deskjet 1010 er rimelig, kompakt og p?litelig skriver som er enkel ? bruke. Man kan velge ? bruke XL-blekkpatroner og f? kostnadsfri resirkulering av blekkpatroner via HP Planet Partners.
? HP Deskjet 2540 All-in-One tilbyr enkel, p?litelig, tr?dl?s utskrift til en hyggelig pris. Man kan skrive ut tr?dl?st via smarttelefon, nettbrett eller PC. Dokumenter kan ogs? skannes direkte til en mobil enhet med HP Printer Control.
? HP ENVY 4500 e-All-in-One er skriverene med den mest elegante designen. Den er perfekt til ? skrive ut fargebilder og dokumenter, samt billetter, email og foto ogs? n?r du er p? farten. Med HP wireless direct (5) og HP ePrint (6) og AirPrint? (7) kan man skrive ut fra enhver PC, smarttelefon eller fra iPad?, iPhone? og iPod touch?.
Priser og tilgjengelighet
? HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC beregnes tilgjengelig p? det norske markedet fra oktober. Pris fra ca. 9 999 NOK inklusive moms.
? HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC Beats Edition er tilgjengelig i Norge i oktober. Pris fra ca. 9 999 NOK inklusive moms.
? HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC beregnes tilgjengelig i Norge i september. Pris fra ca. 11 999 NOK inklusive moms.
? HP ENVY Phoenix 810 Desktop PC er tilgjengelig p? det norske markedet i m?nedsskiftet september/oktober. Pris fra ca. 10 999 NOK inklusive moms.
? HP Pavilion 23tm Touch Monitor er tilgjengelig p? det norske markedet fra oktober. Pris fra ca. 2 799 NOK inklusive moms.
? HP ENVY 23 IPS Monitor finnes i Norge fra midten av oktober. Pris fra 1 799 NOK inklusive moms.
? HP Split x2 kommer til Norge i begynnelsen av oktober. Pris fra ca. 6 999 NOK inklusive moms.
? HP Deskjet 1010 er tilgjengelig p? det norske markedet fra september. Pris fra 399 NOK inklusive moms.
? HP Deskjet 2540 All-in-One er tilgjengelig p? det norske markedet i oktober. Pris fra 499 NOK inklusive moms.
? HP ENVY 4500 e-All-in-One er tilgjengelig i Norge i september. Pris fra 749 NOK inklusive moms.

For ytterligere informasjon om forbruker PC, vennligst kontaktStaffan Sjöberg, Produktsjef for forbruker-PC, HP Sverige / Norge
[email protected]
+ 46 76 859 48 14
For ytterligere informasjon om blekkskrivere, vennligst kontakt
Elin ?ien, Produktsjef for blekkskrivere, HP Norge
[email protected]
+47 93 60 36 03

(1) HP ID Research, May 24, 2011
(2) High-definition (HD) content is required for high-definition images.
(3) Not all features are available in all editions of Windows 8. Systems may require upgraded and/or separately
(4) Headphones or speakers required for Beats Audio TM sound and sold separately.
(5) An app or driver may be required to use HP wireless direct. Requires a wireless access point and an Internet connection to the printer. Wireless performance is dependent upon physical environment and distance from the printer Services require registration. App availability varies by country, language, and agreements, and may require a firmware upgrade. Not all apps can be set up for automatic delivery, and not all are compatible with all printer models. For details, visit www.hp.com/go/ePrintCenter.
(6) Requires an Internet connection to HP web-enabled printer and HP ePrint account registration (for a list of eligible printers, supported documents and image types and other HP ePrint details, see www.hp.com/go/eprintcenter). Mobile devices require Internet connection and email capability. May require wireless access point. Separately purchased data plans or usage fees may apply. Print times and connection speeds may vary.
(7) Supports OS X? Lion, OS X? Mountain Lion and the following devices running iOS 4.2 or later: iPad? (all models), iPhone? (3GS or later) and iPod touch? (3rd generation or later). Works with HP’s AirPrint-enabled printers and requires the printer be connected to the same network as your OS X or iOS device. Wireless performance is dependent upon physical environment and distance from the access point. Wireless operations are compatible with 2.4 GHz routers only.
Microsoft and Windows are U.S. registered trademarks of Microsoft Corporation. Intel and Intel Core are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and other countries.

? 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informasjonen i denne pressemeldingen er ikke fastsatt og kan endres uten videre beskjed. HPs produktgarantier er beskrevet i vedlagte garantibeskrivelser som f?lger med produkter og tjenester. Ingenting i den informasjonen som er beskrevet her kan endre eller tillegge ytterligere garanti. HP er ikke ansvarlig for tekniske eller redaksjonelle feil eller unnlatelser i dette dokumentet.

HP lager nye muligheter for at teknologi skal v?re meningsfull for mennesker, bedrifter, styresmakter og samfunn. HP er verdens st?rste teknologiselskap, og har en portef?lje som dekker utskrift, personlig databehandling, programvare, tjenester og IT-infrastruktur, for ? l?se kundeproblemer. Mer informasjon om HP (NYSE: HPQ) er tilgjengelig p? http://www.hp.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy