Kunst

Slik rygger du med henger

Vi minner om helgens store boligmesse i Telenor Arena! Dette er stedet ? v?re for alle med bygge- eller rehabiliteringsplaner, og for de som vil ha inspirasjon, tips og r?d om det som r?rer seg p? boligfronten. Messen varer fra 20. – 22. september. Ta med barna ? de kan kose seg i barneparken.
Et hjem utvikles hele tiden
Jakten p? dr?mmeboligen er noe mange nordmenn har til felles, enten de bor i villa, rekkehus eller leilighet. ? P? messen finner du relevante og spennende produkter og tjenester, enten du er opptatt av sikkerhet, tradisjoner, det nyeste og hippeste p? markedet, vedlikeholdsfrie l?sninger, eller om du rett og slett leter etter et godt messetilbud p? noe du uansett trenger, sier Jon Egil Kraggerud, prosjektleder fra arrang?ren Compass Fairs AS.
? P? denne messen kan du ogs? forvente ? finne l?sninger p? utfordringer du ikke visste du hadde. Slik er det jo gjerne med innovative og smarte l?sninger ? de er tenkt ut av folk som ligger i forkant av utviklingen, sier Kraggerud, og oppfordrer ?stlendingene: – Kom, la deg begeistre og bli inspirert!
Vinn et hus eller en LED TV
P? fredag arrangeres konkurranse med 55?? LED SMART TV som premie, og hele helgen fram til
kl. 15.00 p? s?ndag p?g?r konkurranse om delfinale i “Jakten p? boligdr?mmen” hvor premien er et hus.
?pningstider: Fredag kl. 14 ? 20 / l?rdag kl. 10 ? 18 / s?ndag kl. 11 ? 18
Messekontakt/prosjektleder:
Jon Egil Kraggerud
Tlf. 906 23 305 / e-post: [email protected]
Pressen oppfordres til ? bes?ke messen.

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert sin egen ?Gj?r Din Bolig Bedre?-messe. ?Gj?r Din Bolig Bedre? er landsdekkende med 20 ?rlige boligmesser fra Troms? i nord til Kristiansand i s?r. I tillegg arrangeres messen 12 ulike steder i Sverige, flere steder i Danmark og i nordre deler av Tyskland.
Gjennom v?re egne messer har vi tilegnet oss en unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomf?ring av messer. Dette har medf?rt ?kt interesse ogs? fra arrang?rer av andre messer og andre arrangement, og i 2012 var vi teknisk arrang?r for i overkant av 60 messer rundt om i Skandinavia. I 2013 har vi blant annet arrangert Reiselivsmessen og Sj?en for Alle.
Compass Fairs er totalleverand?r innen messearrangement og leverer alt av utstyr.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy