Kunst

Bevar sommergl?den med bestselgerne fra Fedora Minerals

I utstillingen ?One Third? kritiserer Klaus Pichler verdens bruk- og kast-mentalitet gjennom sterke fotografier. Mandag 16. september lanserte THE THIEF og The Apartment sitt
korridorgalleri med fotografier av den prisbel?nnede kunstneren.
Én tredjedel av all mat som produseres blir kastet. Samtidig rammes en stor andel av verdens befolkning av hungersn?d. Utstillingen ?One Third? tar opp gapet mellom global matproduksjon og matmangel.
– Klaus Pichlers fotografier er sterke. De provoserer og f?r folk til ? tenke. Ved f?rste ?yekast ser du matvarer vi kjenner igjen, men den r?tne sannhet kommer etter hvert over deg. Vi er glade for ? kunne adressere dette viktige temaet gjennom fotokunst i v?rt nye korridorgalleri, sier Siri L?ining Kolderup, kommunikasjonssjef THE THIEF.
Salgsutstillingen er ?pen for publikum fra tirsdag 17. september, og varer til 14.oktober. THE THIEF lanserer med denne utstillingen sitt nye korridorgalleri, i hotellets tredje etasje.
– ?One Third? er den f?rste av flere utstillinger vi kommer til gj?re i samarbeid med The Apartment, og vi kommer til ? ha utstillinger med b?de kjente og ukjente fotografer fra inn- og utland i tiden som kommer. Vi har en omfattende satsning p? kunst, blant annet gjennom v?rt n?re samarbeid med Astrup Fearnley-museet. Et fotogalleri i en hotellkorridor er imidlertid noe helt nytt, sier L?ining Kolderup.
– The Apartments samarbeid med THE THIEF gir nomade-galleriet et hjem og en gylden mulighet til et samarbeid med Norges stiligste og mest kunstfokuserte hotell. Vi f?r med dette eksponert fotokunst til et bredt publikum p? Tjuvholmen, en lokasjon med h?y tetthet av gallerier, sier Marcel Leliënhof.
The Apartment er et galleri i stadig bevegelse, og stiller ut fotografier fra inn- og utland. The Apartment drives av Massimo Leardini, Marcel Leliënhof og Torgeir Hjetland.

THE THIEF ligger ytterst p? Tjuvholmen, med Oslofjorden og det nye Astrup Fearnley-museet som n?rmeste naboer. Med sine 118 rom og suiter med fjordutsikt, og en helt spesiell The Oslo Suite oppkalt etter Sir Peter Blake, er THE THIEF et eksklusivt hotell for gjester som ?nsker noe mer enn bare en seng ? sove i. Hotellet er Norges eneste medlem av det internasjonale nettverket Design Hotel, og f?rste norske hotellet som har blitt plukket ut av Conde Nast Travelers til ?HOT LIST 2013?.
www.thethief.com

Similar Posts