Kunst

Elkj?p i ny drakt for f?rste gang siden 1970-tallet

– En sv?rt vellykket lansering, konstaterer radarparet Yannick Alléno og Michel Chapoutier direkte fra Frankrike etter ? ha f?tt h?re hva den norske pressen skriver om deres vin, Crozes Hermitage Alléno & Chapoutier. Det kan se ut som at mat- og vinentusiastene b?rer p? en suksessformel.

En samlet presse har gitt fantastiske omtaler av vinen som ble lansert sist helg. Dette f?rte til at den ble revet bort fra hyllene p? Vinmonopolet, akkurat som i gamle dager. Vinen kommer fra en vinmark i byen Gervans, hvilket betyr at det er begrenset produksjon. Heldigvis har det blitt allokert mer vin hit og dermed er Norge n? det st?rste markedet for denne produsenten.
– Det er meget hyggelig ? lese at vinen i l?pet av s? kort tid har blitt popul?rt b?de blant folk og pressen. Vi mener vinen er perfekt til b?de lam og h?stens kj?tt- og viltretter, konstaterer presseansvarlig i Vinkilden, Malin Sundborn.
Sitat fra pressen
. B?de Dagbladet og Side2 har trillet sekser p? terningen. I tillegg har en rekke andre medier funnet frem godordene for denne ?rtids-vennlige basisvinen:
“Saftig og balansert frukt p? smak med delikat munnf?lelse og integrerte tanniner. Drikk n? til 2017. Passer til vilt og lam.” – DN Vinguiden – September 2013
“Nydelig klassisk Syrah. Rik duft av pepper, bj?rneb?r, r?tt kj?tt og l?r. Fyldig vin med god syre. “Dagbladet – September 2013
“En god vin for de neste fem ?rene. Meget godt kj?p.” Aperitif – September 2013
“Sv?rt prisgunstig Crozes med alt p? rett plass”. Aftenposten A-magasinet – September 2013
“Dette er en voksen vin som fint kan nytes n?, men som lett kan ligge i noen ?r. Deilig vin til en god pris – fin til h?stens vilt.” Nettavisen – September 2013
“Et virkelig godt kj?p og vinen kan lagres de neste to, tre ?rene hvor den vil fortsette ? utvikle seg. En ekte l?p og kj?p vin. Passer glimrende til r?dt kj?tt.” Godtdrikke.net
Les gjerne mer om hvordan arbeidet med ? lage vinen kom i stand!

Vinkilden AS ble opprettet i 2000. V?r visjon har siden den gang v?rt ? spre kunnskap om mat og vin samt gi inspirasjon til ? finne ekte mat- og vinglede. Vi jobber i dag i stor grad med ? videreformidle Christer Berens lidenskap for vin, samt alle hans prosjekter

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy