Har du lokaler eller kjenner du noen som har lokaler som kan brukes til trening i Oslo omr?det ?

Til stor glede for alle kampsport interesserte. I disse dager arbeider Taekwondoseksjonen i WTF i Norges Kampsportforbund for fullt med ? utvikle et Hanmadang konsept (festival) som kommer til ? bli veldig popul?rt.
Seksjonen har nedsatt en gruppe ledende av Morgan Nyg?rd som best?r av Henrik Hunstad, Edward Valholm, Erling S. Mytting og Werner Lindg?rd som skal utvikle konseptet. Dette er personer som har stor kompetanse og erfaring innen kampsport. I sommer hadde de en test p? konseptet under en samling i Steigen. Ca 100 ut?vere totalt deltok i vakre Steigen.
Morgan Nyg?rd som ogs? sitter i seksjonsstyret sier at Hanmadang konseptet m? utvikles noe mer i l?pet av h?sten og skal ha en ny test i Moss i l?pet av ?ret

Norges Kampsportforbund (NKF) er det tiende st?rste s?rforbundet under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Forbundet er lokalisert p? Ullev?l stadion i Oslo. NKF organiserer over 20 kampidretter, hvorav karate, taekwondo, jujutsu, wushu og kendo er de fremste konkurranseidrettene.

Authors

Related posts

Top