Kunst

Tre kjente motekvinner fremmer gjenbruk for barn

Forventer ?kt adopsjonsst?tte fra ny

B?de Kristelig Folkeparti, Venstre og H?yre g?r inn for ? ?ke adopsjonsst?tten til folketrygdens grunnbel?p. N? forventer adopsjonsforeningene at en ny regjering gj?r handling ut av sine l?fter.
Adopsjonsforeningenes kampanje ??k adopsjonsst?tten? er n? p? vei mot 1800 underskrifter. Foreningene st?r p? for ? f? samlet inn enda flere, som de vil overlevere de nye beslutningstakerne. M?lsetningen er at den nye regjeringen vil g? inn for ? ?ke adopsjonsst?tten etter at statsbudsjettet for 2014 er fremlagt.
Flertallet for en ?kning
Av partiene som n? har kommet i regjeringsposisjon, g?r b?de Kristelig Folkeparti, Venstre og H?yre inn for ? ?ke adopsjonsst?tten til folketrygdens grunnbel?p, kr 85 245. Adopsjonsst?tten ble opprinnelig etablert for ? gj?re det mulig for flere ? adoptere. Det er ikke tilfelle per dags dato. N?v?rende adopsjonsst?tte ligger p? kr 45 330, noe som verken gjenspeiler den generelle prisutviklingen i Norge eller de stadig ?kende adopsjonskostnadene.
Adopsjonsforeningene oppfordrer alle til ? st?tte opp om kampanjen ved ? skrive under her: http://a.pgtb.me/c5fZ
Bes?k ogs? ??k adopsjonsst?tten? p? Facebook. Skriv under p? kampanjen v?r, og f? andre til ? gj?re det samme ved ? like og dele den!
Illustrasjonsfoto: droidman
Adopsjonsforum er en humanit?r forening som har internasjonal adopsjon som sitt hovedarbeidsfelt. V?rt utgangspunkt er at adopsjon skal v?re til barnets beste. Gjennom v?r bistandsavdeling Bistand for barn, st?tter vi ogs? foreldrel?se og forlatte barn som ikke er aktuelle for adopsjon.

A to już wiesz?  Ny nordisk unders?kelse: Nordmenn vil ha stor og smart TV

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy