Kunst

Ny bolig? Eller friske opp den du har?

L?renskog, 13. september: I mars ?r ble den popul?re designeren Marc Jacobs lansert som Coca-Cola light sin nye kreative direkt?r. Da ble ogs? de nye og ikoniske aluminiumsflaskene han har designet, presentert. N? er endelig flaskene ute i butikk og tilgjengelig for forbrukerne.
– Det er tredje ?ret vi samarbeider med en av de store motedesignerne. Det er alltid stor interesse for disse flaskene og Coca-Cola light har hatt stor glede av samarbeidet med verdenskjente motedesignere som Karl Lagerfeld og Jean Paul Gaultier de siste ?rene. Med Marc Jacobs videref?rer vi dette kreative samarbeidet for ? f? designet unike Coca-Cola light flasker, og i ?r markerer dette samarbeidet ogs? 30 ?rs-jubileet til Coca-Cola light, sier Stein R?mmerud, kommunikasjonsdirekt?r i Coca-Cola Enterprises.
Marc Jacobs er en ameriansk motedesigner som lenge har v?rt et av de store navnene i motebransjen. Han har sitt eget merke Marc Jacobs og har v?re sjefsdesigner for Luis Vitton siden 1997. I 2010 var han p? Time magazine?s liste over verdens 100 mest innflytelsesrike personer i verden.
Marc Jacobs-flaskene er n? ute i butikk og er f?rst tilgjengelig i en eksklusiv kampanje i Narvesen i uke 37-38, f?r den blir tilgjengelig p? utsalgssteder p? kinoer over hele landet i uke 39-40.
Marc Jacobs? Coca-Cola light flaske vil v?re ? f? p? f?lgende kinoer: ?lesund, Sandefjord, Mo i Rana, L?renskog, Lillehammer, Gj?vik, Prinsen, Nova, MB, Colosseum, Saga, Ringen, Symra, Sandvika, Lillestr?m, Moss, Skien, T?nsberg, Sarpsborg, Kristiansand, Haugesund, Location, Hamar, Location, Arendal, Location, Molde, Location, Harstad, Kilden, Asker, H?nefoss, Horten.
Om Coca-Cola Enterprises Norge
Oppskriften p? Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA. I 1895 fantes drikken i alle statene i USA, og ved ?rhundreskiftet kom Coca-Cola til Europa. I Norge kom Coca-Cola p? markedet i 1926. Siden 1997/98 har Coca-Cola Enterprises Norge AS hatt ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget p? L?renskog, like utenfor Oslo, markedsf?res og distribueres, i tillegg til Coca-Cola, ogs? Coca-Cola light, Coca-Cola zero, Fanta, Sprite, Urge, TAB X-tra, Bonaqua, Powerade, Mer, Nestea, Minute Maid, Burn,Kuli og CHAQWA. Coca-Cola Enterprises AS har til sammen ca. 700 ansatte i Norge. Selskapet omsatte for ca 2,4 milliarder kroner i 2011 og solgte 290 millioner liter drikke her til lands.
Se www.coca-cola.no for mer informasjon eller v?r nettside om samfunnsansvar: http://cceansvar.no/

Similar Posts