Kunst

Uttak til junior EM i WTF-Taekwondo

11-09-2013 11:00 AURORA GROUP NORGE AS Under IFA 2013 vil Vogel?s vise sine ulike RingO? beslagssystemer for nettbrett som er designet for ? gj?re nettbrettene enda enklere ? bruke. Etter hvert som folk finner stadig nye m?ter ? bruke nettbrettene p?, lar v?re produkter brukerne enkelt monterenettbrettene nesten hvor som helst ? i bilen, p? kj?kkenet og til og med p? badet.

Under IFA 2013 vil Vogel?s vise sine ulike RingO? beslagssystemer for nettbrett som er designet for ? gj?re nettbrettene enda enklere ? bruke. Etter hvert som folk finner stadig nye m?ter ? bruke nettbrettene p?, lar v?re produkter brukerne enkelt monterenettbrettene nesten hvor som helst ? i bilen, p? kj?kkenet og til og med p? badet.

Vi i Vogel’s elsker v?re nettbrett og vi har brukt mye tid og mange krefter p? ? utvikle et beslagssystem som alle enkelt kan bruke og ha glede av. Med dette systemet kan barna se sine favorittfilmer i baksetet uten ? bli sliten i armene. Kokker kan finne en oppskrift p? kj?kkenet uten ? s?le p? nettbrettet. Folk kan se p? sine favoritt-TV-programmer samtidig som de ligger i badekaret eller de kan h?re p? musikk p? badet. Mulighetene er uendelige.
Tablet Flex Mount ? alltid klar til ? gi deg en h?nd
Et nettbrett er ideelt som en virtuell kokebok p? kj?kkenet. Oppskriftene er alltid for h?nden og kokker kan se trinn for trinn-videoer samtidig som de lager maten. Men det er fort gjort ? s?le p? et nettbrett n?r det ligger p? bordet. Med RingO Flex kan nettbrettet enkelt festes til en vegg, et skap eller en annen praktisk plass p? kj?kkenet der det er ute av veien og beskyttet mot s?l. Tablet Flex Mount leveres med en holder og Flex Mount. Det beste med dette systemet ligger i enkelheten. Holderen festes p? nettbrettet, som deretter trygt festes til en RingO Flex Mount, uansett hvor den sitter.
Tablet Wall Mount ? nyte musikk og TV hvor som helst
H?r p? musikk mens du gj?r deg klar til dagens arbeid. Se p? ditt favoritt-TV-program eller les en bok i badekaret. N?r du bruker et nettbrett p? badet, er det veldig viktig ? holde det unna vann eller hindre det fra ? falle ned. RingO Wall kommer med en holder og et veggfeste spesielt designet for deg som vil bruke nettbrettet p? badet. Wall Mount er en liten og flott knapp som kan festes til n?rmest alle overflater. Klikk fast festet til et nettbrett og klikk det deretter til veggfestet. N? er nettbrettet festet trygt ute av veien, klar for ? vise TV eller dine favorittapper. N?r det er montert, kan nettbrettet roteres opptil 360 grader, fra landskap til portrett og tilbake igjen. Det kan l?ses p? plass for ? sikre stabil st?tte. Bare trykk p? knappen for ? l?sne nettbrettet.
Tablet Car Mount ? gj?r bilturen mer moro for alle
Et nettbrett er den perfekte m?ten ? underholde passasjerene i baksetet p?. Men det kan v?re slitsomt ? holde nettbrettet i fanget, og det er sjansen stor for at det kan falle ned p? gulvet. Tablet Car Mount gj?r det enkelt ? montere et nettbrett sikkert i en behagelig stilling p? baksiden av forsetets nakkest?tte. Bilfestet kommer med holder og et bilbeslag, og ingen verkt?y er n?dvendige for ? installere dette produktet. Holderen er festet til nettbrettet og deretter bare klikket p? plass i bilbeslaget p? nakkest?tten. N? kan barn og andre passasjerer glede seg over spill, filmer og programmer mens de er p? farten.
De grunnleggende elementene til RingO
RingO-systemet leveres med en beskyttende holder til nettbrettet og en monteringsring som kan festes til et veggfeste, til Flex Mount eller til Car Mount. RingO er laget for ? fungere s?ml?st med Apples Smart Cover, det gir full beskyttelse for iPad-en, for kameraet og kontrollknapp.
Prisbel?nt design
Den unike utformingen av dette systemet er blitt sv?rt godt mottatt av kunder og eksperter i bransjen. Ringo vant Plus X Award i 2010 og IF DesignAward i 2011, og det er det mest solgte festesystemet for nettbrett i verden. Vogel’s Ringo st?tter de mest popul?re nettbrettmerkene, inkludert iPad 2 (3. og 4. generasjon) samt Galaxy Tab 10.1 (1. og 2. generasjon).

A to już wiesz?  DSB inng?r samarbeid med Redningsselskapet

Om Vogel’s

Det som begynte som en personlig s?ken etter perfeksjon har utviklet seg til ? bli en markedsleder i Europa innen beslag og st?ttesystemer for lyd- og bildeutstyr. Vogel’s l?sninger har st?tt for oppfinnsomhet, kvalitet og p?litelighet i 40 ?r. Siden utviklingen av verdens f?rste h?yttalerbeslag i 1973 har det nederlandske selskapet produsert en jevn str?m av prisbel?nte l?sninger som gj?r livene til folk enklere. I dag designer, utvikler og markedsf?rer Vogel’s beslagl?sninger for LCD, plasma og LED-skjermer, lyd- og videoutstyr samt projektorer til ulike omr?der i hjemmet. Det nyeste gjennombruddet inkluderer de revolusjonerende slanke produktene og monteringssystemene for nettbrett som Apple iPad. For mer informasjon, vennligst bes?kwww.vogels.com.

Aurora Group markedsf?rer og distribuerer en rekke kjente og attraktive merkevarer innen tilbeh?r for forbrukerelektronikk i Norden, med vekt p? kategorier som audio/video, data, mobil og hvitevarer.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy