N? kan folk nyte nettbrettet sitt p? kj?kkenet, p? badet eller i bilen

Vogel’s introduserer sin nye WALL-serie med dreibare TV-beslag p? IFA 2013. Med en ultratynn plate og h?yglansfinish f?r Vogel’s WALL-serie enhver flatskjerm-TV til ? ta seg flott ut ? uansett hvordan du ser p? den. Snu den og vipp p? den for ? f? den beste utsikten til dine favorittprogrammer eller filmer fra hvor som helst i rommet.
TV-en vipper jevnt i posisjon og g?r tilbake til sin stilling med ett enkelt h?ndgrep. Kabler skjules pent unna med Vogel’s kabelskjuler som tilleggsutstyr.
Under IFA 2013 vil Vogel?s demonstrere flere nye dreibare veggfester for store skjermer (40 til 65 tommer/102 til 165 cm) i serien WALL. Denne serien omfatter:
? Vogel?s dreibare veggfeste med dobbel arm: WALL 2245 st?tter skjermer fra 32 til 55 tommer med en vekt opptil 20 kilo og WALL 2345 st?tter skjermer fra 40 til 65 tommer med en vekt opptil 30 kilo.
? Vogel?s dreibare veggfeste med enkel arm: WALL 2225 st?tter skjermer fra 32 til 55 tommer med en vekt opptil 20 kilo og WALL 2325 st?tter skjermer fra 40 til 65 tommer med en vekt opptil 30 kilo.
Med de nye Vogel’s WALL-produktene med dobbel arm kan du dreie TV-en til venstre eller h?yre, opptil 180 grader og vippe den opptil 20 grader De nye dreibare veggfestene med enkelt arm kan dreie TV-en opptil 120 grader og vippe den opptil 20 grader.
Vogel’s enkelhet
Alle Vogel’s produkter leveres ferdig montert og kan settes opp i tre enkle trinn. Den innebygde h?ydeinnstillingen sikrer alltid en rett montering. S? bare len deg tilbake og nyt, vel vitende om at Vogel’s produkter har livstidsgaranti og en slitesterk kvalitet som vil vare i ?r etter ?r.

Om Vogel’s

Det som begynte som en personlig s?ken etter perfeksjon har utviklet seg til ? bli en markedsleder i Europa innen beslag og st?ttesystemer for lyd- og bildeutstyr. Vogel’s l?sninger har st?tt for oppfinnsomhet, kvalitet og p?litelighet i 40 ?r. Siden utviklingen av verdens f?rste h?yttalerbeslag i 1973 har det nederlandske selskapet produsert en jevn str?m av prisbel?nte l?sninger som gj?r livene til folk enklere. I dag designer, utvikler og markedsf?rer Vogel’s beslagl?sninger for LCD, plasma og LED-skjermer, lyd- og videoutstyr samt projektorer til ulike omr?der i hjemmet. Det nyeste gjennombruddet inkluderer de revolusjonerende slanke produktene og monteringssystemene for nettbrett som Apple iPad. For mer informasjon bes?k www.vogels.com.

Aurora Group markedsf?rer og distribuerer en rekke kjente og attraktive merkevarer innen tilbeh?r for forbrukerelektronikk i Norden, med vekt p? kategorier som audio/video, data, mobil og hvitevarer.

Authors

Related posts

Top