Kunst

Hyundai viser teknologi og luksus

Det etterlengtede merket Y.A.S lanseres hos Boozt.com. Y.A.S ligger i forkant av utviklingen, og er preget av individualitet. Den tilbyr en trendig og kollektiv palett av stiler som vil gi en stil utenom det vanlige, og en stilig look som passer i enhver jentes garderobe.
Kjernen av Y.A.S kolleksjonen grunner gjennom lidenskap for lukseri?se tekstiler, moderne former, linjer og raffinerte silhuetter. Y.A.S forblir trofast mot sin filosofi, som er design sentrert p? godt utformede, feminine kolleskjoner med en miks utenom det valige.
Logoen er laget av rene linjer, og formidler sine moderne utrykk. Kjernen til Y.A.S er veldig s?regent, hver sesong tilbyr et nytt og friskt syn p? det trendige. Deres ikoniske tegn hvilket blir demostrert gjennom signatur kjoler, blazere, raffinerte kl?r og mye mer.
Boozt.com introduserer Y.A.S til deres utvalg av mer enn 300 merker, for hele familien. Inkludert merker som Desigual, Tommy Hilfiger, Filippa K, Ralph Lauren og Esprit. Nettbutikken har gleden av ? kunne tilby kvinner et bredt spekter av ikke bare merker men ogs? tusenvis av ulike stiler.

Om Boozt.com
Boozt.com er en motebutikk p? nett for hele familien. Nettbutikken har vokst utrolig mye siden oppstarten i 2009 og er n? fylt med over 200 merker. Vi er spesialister p? skandinaviske motemerker med utvalg av internasjonale merkevarer. Vi kler opp motebevisste skandinaver i den perfekte blandingen av avslappende, moderne og designermerker. Du kan finne et antrekk for enhver anledning p? Boozt.com.
V?r avdeling for kvinner har alltid et fullt lager med popul?re stiler og merker som Style Butler, Desigual og VILA, for ? nevne noen. Kjoler og topper er v?re mest popul?re kategorier med over tusen stiler i hver, fylt med alt fra festplagg til avslappende stiler. Du kan finne de beste strikkeplagg, sko, vesker og bukser for den skandinaviske kvinnelige shopperen p? Boozt.com.
Avdelingen for menn tilbyr b?de fritidskl?r og business antrekk og passer for enhver stil. De mest popul?re kategoriene for menn p? Boozt.com er T-skjorter & Polo, skjorter, strikkeplagg, jeans og sko. Vi b?rer et stort utvalg av merkevarer for menn som Jack & Jones, BOSS Black og Diesel Men.
Boozt.com har en stor avdeling med barntoy der du kan finne noe for din jente eller gutt. Du kan finne et bredt utvalg av yttert?y, sko, gensere eller sokker p? Boozt.com. Vi tilbyr alt fra tidl?se design til high fashion fra merker som name it, Hummel og Mini a Ture. Mange av v?re merkevarer er laget med organiske materialer og har fokus p? ? levere barnekl?r med h?y funksjonalitet.
Top Brands KvinnerTop Brands MenTop Brands Barn
DesigualDieselNova Star
Tommy HilfigerDenim & Supply Ralph Lauren
New Generals
Denim & Supply Ralph LaurenG-StarTommy Hilfiger

Filippa KHugo BossEsprit
Day Birger et MikkelsenTommy HilfigerRacoon
GuessBruuns Bazaar
Name It
Noa Noa
J. LindebergMini a Ture
EspritJack & JonesLEGO Wear
Vero ModaSelected HommeDiesel

Alle merker A-Z >Alle merker A-Z >Alle merker A-Z >

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Ben Goldwasser   #Dave Fridmann   #MGMT   #Tame Impala