Kunst

Gina Tricot har sammen med Ateles videreutviklet sin netthandel, med fokus p? responsive design og sosiale medier

I disse dager feirer ?rverdige Devold of Norway 160 ?rs jubileum! De ansatte i Norge og 23 representanter fra Devold UAB i Litauen feiret torsdag 05. September med fottur til storsl?tte Molladalen etterfulgt av festmiddag p? Kulinarisk Spisskammer i ?lesund.
Turen til Molladalen var en noe uvant, men flott opplevelse for de ansatte fra Devold UAB, siden det ikke er s? vanlig med fjellturer for Litauere. Litauen er som kjent et ganske s? flatt land. Men, alle kom opp og var str?lende forn?yd med dagen. Fredag var det foredrag med eventyrerne Tobias Thorleifsson og Kyle O?Donoghue. De tok oss med p? deres ekspedisjon NewLand 2013 til Ellesmere ?ya. Ekspedisjonen fulgte fotsporene til en av Norges store, men kanskje fortsatt ukjente polarhelt, Otto Sverdrup og den andre Framekspedisjonen.
Devold har produsert ullplagg i 160 ?r, noe som gj?r Devold til den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Vi har med andre ord en lang historie som vi er sv?rt stolte av. Iveren etter ? komme med nyheter har g?tt i arv i flere generasjoner etter at Ole Andreas Devold grunnla bedriften i 1853, og Devold streber fortsatt etter ? utvikle seg i nye retninger. Samtidig st?tter vi andre som fors?ker seg som banebrytere. I forbindelse med flere kjente ekspedisjoner har ullplagg fra Devold v?rt et naturlig valg. Devold har v?rt en p?litelig produsent av kvalitetsvarer, og i l?pet av ?rene har v?re ullplagg varmet et mangfold av mennesker b?de i ekstremkulde og i hverdagen.

Devold of Norway AS er et uavhengig selskap med en lang historie som vi er sv?rt stolte av. Vi har produsert kvalitetskl?r med ull som r?materiale siden 1853, noe som gj?r oss til den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Selv om det i dag er snart 160 ?r siden Ole Andreas Devold grunnla bedriften, er m?lsetningen den samme ? ? skape kl?r av h?y kvalitet som beskytter mennesker mot v?r og vind.
Devold of Norway AS er et uavhengig selskap med en lang historie som vi er sv?rt stolte av. Vi har produsert kvalitetskl?r med ull som r?materiale siden 1853, noe som gj?r oss til den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Selv om det i dag er snart 160 ?r siden Ole Andreas Devold grunnla bedriften, er m?lsetningen den samme ? ? skape kl?r av h?y kvalitet som beskytter mennesker mot v?r og vind.

Devold of Norway AS er et uavhengig selskap med en lang historie som vi er sv?rt stolte av. Vi har produsert kvalitetskl?r med ull som r?materiale siden 1853, noe som gj?r oss til den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Selv om det i dag er snart 160 ?r siden Ole Andreas Devold grunnla bedriften, er m?lsetningen den samme ? ? skape kl?r av h?y kvalitet som beskytter mennesker mot v?r og vind.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy