Kunst

Gir sin tredje redningssk?yte

Erling Svanberg Mytting fra Oslo Taekwondo klubb ble i helgen k?ret til beste dommer under det britiske mesterskapet som ble arrangert i Manchester. Dette er veldig bra prestasjon for det var mange dyktige internasjonale dommere i aksjon i mesterskapet.
Hele 616 ut?vere fra hele England deltok i det britiske mesterskapet. Det engelske taekwondo forbundet er glad for at det deltar norske dommere for mesterskapet er ogs? et viktig uttaksmesterskap for England.
De norske dommerne som deltok i det britiske mesterskapet var Jonny ?deving, Asle Fredriksen, Erling Svanberg Mytting og Taufiue Rana.
De dommerne som deltok i England er dommere som er interessert i taekwondo og i dommergjerningen. Selv om taekwondo er en OL -idrett betaler de norske dommerne selv reise og opphold for ? v?re dommer i det britiske mesterskapet.
Lutalo Mohammad fra England som ble europamester i fjor og som vant OL-bronse vant sin f?rste britiske tittel i Manchester. Jade Jones som vant OL-gull i fjor deltok ikke p? grunn av skade.
Norges Kampsportforbund (NKF) er det tiende st?rste s?rforbundet under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Forbundet er lokalisert p? Ullev?l stadion i Oslo. NKF organiserer over 20 kampidretter, hvorav karate, taekwondo, jujutsu, wushu og kendo er de fremste konkurranseidrettene.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy