Kunst

SMS Audio lanserer STREET by 50 Over-Ear ANC kablede h?retelefoner og Active Noise Cancellation-teknologi

IFA september 2013. Etter 40 ?r med innovasjon innen veggfester er Vogels fortsatt dypt opptatt av ? skape lyd- og bildetilbeh?r som utvider underholdningsopplevelsen.

Vogels er en organisasjon basert p? talentet og engasjementet til sv?rt innovative mennesker. Folk som er lidenskapelig opptatt av de produktene de skaper og kundene som bruker dem. Folk som bevisst velger ? overg? forventningene ? i dag og i morgen.
Under IFA 2013 vil Vogels, designeren og produsenten av et sv?rt s?rpreget utvalg av fester og st?ttesystemer for lyd- og bildeutstyr, igjen demonstrere noen av sine mest vellykkede produkter til de bes?kende.
TV-veggfester for alle behov
Vogels tilbyr et bredt spekter av modeller, som passer til nesten alle TV-merker og skjermst?rrelser ? fra 16 til 80 tommer. De kan brukes i stue, soverom, kj?kken, etc. I tillegg har de et bredt utvalg av funksjonalitet. TV-en kan monteres som et maleri p? veggen. Den kan vippes for en behagelig seerkomfort p? soverommet. Et dreibart feste gir komplett fleksibilitet for plassering, slik at man kan se p? flatskjerm-TV fra et hvilket som helst sted i rommet. Det er ogs? et spesielt utvalg av prisbel?nte fester for ultratynne TV-er, med bare 3,5 cm mellom TV-en og veggen.
NYE dreibare veggfester @IFA
P? IFA 2013 introduserer selskapet flere nye dreibare fester for st?rre skjermer (40-65 tommer/102 til 165 cm) som s?rger for at folk kan f? nyte sitt underholdningsutstyr til fulle. Vogel’s WALL 2345 har en dobbel st?ttearm som kan dreies opptil 180 grader (WALL 2245 for 32-55 tommer/81-140 cm). Vogel’s WALL 2325 har en enkelt b?rearm som kan dreies opptil 120 grader, avhengig av st?rrelsen p? TV-en. (WALL 2225 for 32 til 55 tommer/ 81?140 cm).
Se p? TV fra sengen med feste som kan vippes
Det finnes ogs? et komplett utvalg av flate og vippbare modeller til hver st?rrelse og alle typer AV-utstyr. De vippbare festene er ideelle for ? se p? TV med full komfort mens du ligger i sengen. Vogel’s THIN 315 kan vippes opp og ned og passer til ultratynne skjermer eller WALL 1315
Som et maleri p? veggen
For ekstra store skjermer kan man enten velge Vogels THIN 305 veggfeste, som hviler i flukt med veggen eller WALL 1305. Med disse ser en flatskjerm-TV ut som et maleri p? veggen.

Ultraslanke veggfester
Med THIN dreibart TV-veggfeste kan skjermen dreies 180 grader og trekkes opptil 63 cm ut fra veggen for ekstra fleksibilitet (THIN 345). Et annet valg er THIN 325, som kan dreies opptil 120 grader p? en enkelt pivot arm. Disse ultraslanke veggfestene passer perfekt som slanke veggfester i ethvert interi?r. Foruten standard svart, er ogs? modellene THIN 345 og THIN 245 tilgjengelige i alpine white. H?yglansfinishen er dekorert med en s?lv- eller champagnefarget aksent.
Et bredt spekter av praktiske tilleggsprogrammer
Vogels tilbyr mye annet tilleggsutstyr for AV- og multimedia for ? hjelpe folk med ? skjule skjemmende kabler og ? organisere og forbedre sitt underholdningsutstyr. For eksempel har Vogel’s CABLE 10, som ble introdusert i 2013, en elegant metallic-s?yle som samler og skjuler opptil 10 kabler. Den er tilgjengelig i lengder p? 64 cm (CABLE 10 M) og 94 cm (CABLE 10 L). Man kan montere Vogel’s AV10 st?tte(r) p? s?ylen for sikker plassering av AV-utstyr med god plass til fjernkontroller, kontroller og annet.
Kjent for kvalitet og brukervennlighet
Alle Vogel produkter tilbyr god kvalitet og brukervennlighet ? et kjennetegn p? Vogel’s. Selskapet gir livstidsgaranti p? sine produkter. Dette understreker den p?liteligheten som Vogel’s investerer i hvert enkelt produkt. De ansatte i Vogel’s gj?r sitt ytterste for ? skape AV- og multimediatilbeh?r som kombinerer langvarig kvalitet med bred fleksibilitet i en attraktiv design. Dette er Vogel’s rike kulturarv og vi vil fortsette ? fokusere p? disse viktige verdiene ved alle fremtidige innovasjoner.
Aurora Group markedsf?rer og distribuerer en rekke kjente og attraktive merkevarer innen tilbeh?r for forbrukerelektronikk i Norden, med vekt p? kategorier som audio/video, data, mobil og hvitevarer.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy