Kunst

Il Divo – A Musical Affair

SMS Audio, LLC (www.SMSAudio.com), en f?rsteklasses merkevare for hodetelefoner og tilbeh?r fra Curtis “50 Cent” Jackson, er glade over ? kunngj?re at de nye STREET by 50 Over-Ear Active Noise Control (ANC) ?retelefoner med kabel n? er tilgjengelige. De innovative hodetelefonene er den ideelle l?sningen for brukere som ?nsker ? fjerne u?nsket st?y fra omgivelsene mens de er p? et fly, p? kontoret eller i andre st?yende milj?er. Med aktiv st?yreduksjonsteknologi, profesjonelt innstilte 40 mm drivere og skum?reputer i mykt skinn med minne, gir STREET by 50 Over-Ear ANC h?retelefoner overlegen studiolyd samtidig som st?y utenfra blir blokkert, slik at brukerne kan nyte musikken slik artisten ?nsket, uten at st?y utenfra siver inn.
Konstruert for ? t?le daglige p?kjenninger p? reise kan de usedvanlig slitesterke STREET by 50 Over-Ear ANC kablede hodetelefonene skilte med myke skumputer i skinn med minne, et justerbart hodeb?yle og opptil 70 timer med spilletid. For ?kt fleksibilitet er hodetelefonene laget for ? fungere med eller uten aktiv st?yreduksjonsteknologi, og s?rger for at brukeren alltid kan h?re p? musikk. De sammenfoldbare STREET by 50 Over-Ear ANC kablede hodetelefonene kommer ogs? med en avtakbar kabel med treklikks mikrofon, myk pusseklut, micro-USB ladekabel, flyadapter og en b?reveske med hardt skall for enkel transport.
“Jeg har lett lenge etter et par flotte h?retelefoner som ikke bare leverer god lydkvalitet, men som ogs? er slitesterke og komfortable p? mine mange reiser,” sier 50 Cent, administrerende direkt?r i SMS Audio. “Derfor skapte vi STREET by 50 Over-Ear ANC kablede hodetelefoner og aktiv st?yreduksjonsteknologi. Ikke bare leverer de den beste studiolyden, de er ogs? t?ffe nok til ? t?le omfattende reiseaktivitet samtidig som de gir en sikker og komfortabel passform til mange timer med musikk.”
STREET by 50 Over-Ear ANC kablede h?retelefoner med aktiv st?yreduksjonsteknologi er tilgjengelige i kj?lig s?lv eller m?rk svart til 2399,00 NOK.

Om SMS Audio, LLC

Som en merkevare for h?retelefoner og tilbeh?r i toppklasse er SMS Audio, LLC dedikert til ? forbedre den m?ten folk opplever musikk p?. SMS Audio kombinerer teknologi, funksjon og stil for ? levere studiolyd uansett hvor du er.
Som en global merkevare for h?retelefoner og tilbeh?r er SMS Audio dedikert til ? forbedre den m?ten folk rundt om i verden opplever musikk p? ved ? kombinere teknologi, funksjon og stil for ? gi hvert produkt et overlegent niv? av lyd, komfort og mote. For ? levere en profesjonell musikkopplevelse med lyd i studiokvalitet inkluderer SMS Audio serien STREET by 50?og SYNC by 50. SMS Audio tilbyr et komplett utvalg av f?rsteklasses h?retelefoner, ?replugger og tilbeh?r designet for ? m?te behovene til ulike brukergrupper.

Aurora Group markedsf?rer og distribuerer en rekke kjente og attraktive merkevarer innen tilbeh?r for forbrukerelektronikk i Norden, med vekt p? kategorier som audio/video, data, mobil og hvitevarer.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy