Friluftsliv

Maybelline – Frida Gustavsson er det nye ansiktet til Maybelline New York

Torsdag 8. august kl. 09:00 starter forh?ndssalget til f?rpremieren for den etterlengtede filmen One Direction: THIS IS US 3D p? Colosseum kino i Oslo.
Ansvarlig for premieren hos UIP, Bentine Lassen: ?Det st?r allerede jenter i k? p? utsiden av Colosseum nesten en dag f?r d?rene ?pnes, og det ventes mange flere spente 1D fans n?r billettluken ?pner i morgen, kanskje noen ogs? overnatter. Vi har gjort klart goodiebags til de 200 f?rste i k?en og vi gleder oss til ? kunne vise denne filmen for fansen her i Norge?.
Filmen har Norgespremiere 6. september, men allerede 21. august arrangeres det en f?rpremiere i Colosseum kino kl. 18:00. Filmen blir satt opp i 130 byer landet rundt denne h?sten.
“THIS IS US” er et fengslende og n?rt innblikk i livet p? turné for musikkfenomenet One Direction. Ispedd bilder og opptak fra livekonserter, forteller filmen den spesielle historien om Niall, Zayn, Liam, Harry og Louis sin reise til ber?mmelse. Fra deres snublende start i hjembyen, via konkurransen X-Factor, til ? erobre verden og opptre p? Londons ber?mte O2 Arena. H?r historien fra gutta selv og opplev gjennom deres egne ?yne hvordan det er ? v?re One Direction.
Filmen er regissert av Morgan Spurlock (Super Size Me) og produsert av Simon Cowell, Adam Milano, Spurlock og Ben Winston.
Se traileren til filmen her: http://www.youtube.com/watch?v=C0I9ikjQtuI
Her er eventet p? facebook: https://www.facebook.com/events/502336166508830/
http://www.1dthisisus-movie.com/

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy