Friluftsliv

Flere karibiske fristelser

Frida Gustavsson er det nye ansiktet til Maybelline New York

Den svenske supermodellen Frida Gustavsson er den nye ambassad?ren til Maybelline New York. Frida er dermed i godt selskap sammen med de andre Maybelline-modellene som inkluderer Christy Turlington, Julia Stegner, Erin Wasson, Kemp Muhl, Shu-Pei Qin, Emily DiDonato, Jessica White og Charlotte Free.

– I tillegg til sin fantastiske karriere p? catwalken, har Frida en str?lende skj?nnhet og en positiv energi som er veldig inspirerende. Hennes varme og optimistiske vesen personifiserer det Maybelline st?r for, sier Damien Bertrand, Global Brand President for Maybelline New York.
– En Maybelline kvinne er sterk og utstr?ler selvtillit, jeg elsker den holdningen, sier Frida Gustavsson.
Jeg f?ler meg be?ret og synes det er utrolig g?y ? kunne representere et slikt ikonisk merkevare, det er en glede ? v?re en del av Maybelline New York-familien, legger Frida til.
Frida, som opprinnelig er fra Stockholm i Sverige, ble oppdaget av en modellagent under en handletur i 2008. Hun signerte med IMG i 2009 og ?pnet Valentino Haute Cotoure showet i Paris samme ?r. Hennes imponerende debut p? catwalken resulterte i en rekke samarbeid med andre store designere som blant annet Marc Jacobs, Calvin Klein, Chanel, Prada, Fendi, Louis Vuitton, Christian Dior, Michael Kors, Oscar de la Renta, Carolina Herrera, Ralph Lauren, Viktor og Rolf, Alexander McQueen og Giorgio Armani.
Modellen blir applaudert for sin motesans og som en av de mest fotograferte modellene ogs? utenfor catwalken har hun profesjonelt jobbet med noen av de beste fotografene i bransjen;
Patrick Demarchelier, Annie Leibovitz, Camilla Akrans, og Norman Jean Roy. Hun er jevnlig ? se i magasin som Vogue (amerikansk, italiensk, kinesisk, fransk, tysk, russisk og britisk), Elle, W, Allure, Interview, Self Service, og Pop. Hun har ogs? v?rt med i reklamekampanjer for Prada, Jill Stuart, Anna Sui, Mulberry, Paul & Joe, Roberto Cavali, H&M, Max Mara, Valentino, med fler.
Fridas debut for Maybelline New York kommer i slutten av 2013 i print og TV-reklamer.
Se vedlegg (PDF) for Q&A med Frida.

L’Oréal-konsernet er et av verdens st?rste kosmetikk- og skj?nnhetsselskap. Med hovedkontor i Paris og labratorier verden over er selskapet en pionér i bransjen. Noen av grunnverdiene i selskapet er innovasjon, forskning og mangfold. Den ber?mte frasen ‘Because you´re worth it’ spiller p? L’Oréal sitt ?nske om ? tilby velv?reprodukter til alle aldre, hudtyper og behov.

Similar Posts