Friluftsliv

Billettsalg til f?rpremiere p? One Direction: THIS IS US 3D starter i morgen!

HTC forsyner sin nye Desire 500 smartphone med en kraftig prosessor og et fremragende kamera med Video Highlights-funksjon.
OSLO, 7. august 2013 ? HTC, en global leder innenfor mobil innovasjon og design, annonserer n? den nye HTC Desire 500 i Europa. HTC Desire 500 er en kraftig mellomklasse-mobil som lanseres med en 1.2GHz quad-core prosessor, HTC BlinkFeed og et fremragende kamera med Video Highlights-funksjon, som forvandler dine bilder til 30-sekunders videoklipp, tilsatt musikk og temaer. Det nye medlemet av Desire-serien er designet med henblikk p? de som krever ekstraordin?re mobilopplevelser, til en overkommelig pris. HTC Desire 500 vil v?re tilgjengelig i Norge innen utgangen av Q3, og finnes i en lekker skinnende sort og en glansfull hvit med isbl? kanter.
?Desire-serien har blitt kjent for ? bringe de beste mobile opplevelsene til det brede markedet, og Desire 500 er ikke noe unntak?, uttaler Peter Fr?lund, Managing Director for HTC Nordic. ?Denne smartphone er perfekt for folk i farten, som raskt og enkelt vil holdes ajour med siste nytt og oppdateringer, samtidig som at brukeren tilbys et fremragende kamera, som takket v?re Video Highlights-funksjonen automatisk vekker dine opplevelser til live?.
Opplev dine bilder p? en helt ny m?te
Med Desire 500?s 8MP kamera er du alltid sikret en flott gjengivelse av dine opplevelser, da den i kraft av den dedikerte HTC ImageChip prosessoren er skapt for ? ta spektakul?re stillbilder og HD-videoer. Frontkameraet p? 1.6MP gj?r det likeledes lett ? ta selvportretter i h?yeste kvalitet. Med et veld av redigeringsverkt?y kan du redigere dine bilder akkurat som du vil, feks ved hjelp av et bredt utvalg av kreative filtre, eller funksjonen ?Alltid smilende,? s? du alltid er sikret gode bilder. Del dem deretter med venner og familie p? dine foretrukne sosiale nettverk – alt sammen direkte fra Desire 500.

Med Video Highlights forandres m?ten begivenheter deles p?. Funksjonen forvandler dine bilder og videoer fra en hel dag eller en spesiell hendelse til en 30-sekunders video, tilsatt temaer og musikk. Overgangen mellom bildene er matchet til musikkens tempo, s? du f?r en profesjonell video uten ? m?tte l?fte en finger.
Ditt favorittinnhold live p? din startskjerm
HTC Desire 500 introduserer HTC?s kritikerroste BlinkFeed-funksjon til Desire-serien. HTC BlinkFeed vises p? en fremragende 4.3? skjerm og forvandler din startskjerm til en skreddersydd str?m av informasjon, hvor du enkelt f?r et overblikk over de seneste nyheter og oppdateringer fra dine sosiale nettverk ? alt sammen samlet p? ett sted.

P? HTC BlinkFeed linkes det hver dag til mer enn 10.000 lokale og internasjonale artikler fra noen av verdens f?rende medievirksomheter. I Norge samarbeides det med flere livsstilsmedier, s?som ELLE, Lyd og Bilde og Teknofil, og det kommer hele tiden flere til.

En smartphone, som passer selv til den travleste livsstil
Forsynt med en 1,2 GHz quad-core prosessor, tilbyr HTC Desire 500 multitasking i h?yt tempo, super-rask internettsurfing og mulighet for gaming i h?y grafisk kvalitet – og med underst?tte av et microSD-kort p? opp til 64GB, trenger du ikke bekymre deg for lite plass til bilder, video, apps og spill.

Tilgjengelighet
Den nye HTC Desire 500 vil v?re tilgjengelig i Norge innen utgangen av Q3 2013. For mer informasjon om HTC Desire 500,bes?k www.htc.com

HTC Corp. (HTC) ble grunnlagt i 1997, og har siden utviklet mange prisvinnende mobile enheter og innovative teknologier. Alt hva vi foretar oss tar utgangspunkt i mennesket, og HTC presser gjerne de designmessige og teknologiske grensene for ? kunne gi v?re kunder i hele verden, innovative og personlige opplevelser. HTC produkter omfatter smartphones med HTC Sense?, som er et grafisk brukergrensesnitt med flere lag, som gir en fremragende brukeropplevelse. HTC er notert p? Taiwan Stock Exchange (TWSE: 2498). Ytterligere opplysninger finnes p? www.htc.com.

Similar Posts