Friluftsliv

Samsung lanserer UHD-TV p? 55 og 65 tommer

European Outdoor Conservation Association, EOCA, er et initiativ startet av den europeiske friluftsbransjen for ? beskytte villmarksomr?der verden over.
EOCA ble dannet for ? dra nytte av makten til friluftsbransjen og samle inn penger som doneres til bevaringsgrupper p? grasrotniv?. EOCA finansieres gjennom medlemskontingenter i friluftsbransjen, der 100 % g?r til inntekt for bevaringsprosjekter. Mer enn 1,2 millioner euro har allerede blitt donert til 47 forskjellige bevaringsprosjekter.
OUTDOOR PARTY 2013
Prisen EOCA Conservation Champion Award deles ut til selskaper som har tatt et positivt og konstruktivt initiativ innen bevaring av naturen. Det var h?ytidelig stemning p? ?rets OutDoor Party i Friedrichshafen da det ble k?ret tre Conservation Champions foran et publikum best?ende av 5000 medlemmer av friluftsbransjen.
Bergans of Norway,representert av David Durkan og Christoph Centymer, fikk den f?rste prisen. EOCAs begrunnelse:?Bergans har st?ttet EOCA ?konomisk siden organisasjonen ble dannet. I tillegg har Bergans p? hvert Outdoor/Ispo-show samlet inn ekstra midler gjennom salg av produktene sine og ved ? organisere og arrangere konkurranser. De har ogs? aktivt promotert bevaringsbevissthet innad i sitt eget selskap, via nasjonal og internasjonal markedsf?ring og via spesialiserte medier. Videre er den Bergans-sponsede polfareren Rune Gjeldnes en av noen f?, eksklusive EOCA-ambassad?rer.?
Polartec mottok prisen for sitt langvarige engasjement for EOCA, og for aktivt ? ha fremmet organisasjonens arbeid i hele den europeiske friluftsbransjen. Keen har i tillegg til medlemskontingenten finansiert separate EOCA-prosjekter og samlet inn ytterligere 10 000 euro gjennom salg av iskrem, ?l og sko p? messene, der alle inntektene har g?tt til EOCA og bevaring av naturen.
?Alle disse medlemmene har gjort en innsats utover det ? betale medlemskontingenten,? forklarte Tanya Bascombe, Joint General Manager for EOCA, ?og det er med stor glede at vi gir dem denne utmerkelsen. Man kan beskytte naturen og arbeide for ? spre budskapet om bevaringsbehovet p? mange m?ter, og disse prisutdelingene viser hvordan EOCA-medlemmene benytter denne muligheten.?
Les mer om arbeidet til EOCA her: www.outdoorconservation.eu

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy