Friluftsliv

I BRESJEN FOR NATURBEVARING P? OUTDOOR

En av Frankrikes absolutt mestselgende forfattere kommer til Norge! Katherine Pancol er invitert til Oslo Bokfestival og skal intervjues p? hovedscenen fredag 13. september. Pancol har trollbundet norske lesere med sin fargerike storbytrilogi Krokodillens gule ?yne, Skilpaddens langsomme vals og Ekornene i Central Park er triste p? mandager.
I b?kene f?lger vi Joséphine og hennes n?rmeste gjennom deres eventyrlige livsl?p spekket med gleder, sorger og hverdagskomikk. Den tredje boken Ekornene i Central Park er triste p? mandager, ble utgitt p? norsk i mars og avrundet en fransk fest av en fortelling. Historien f?r derimot liv igjen p? kinolerretet neste v?r. En stor fransk filmatisering av Krokodillens gule ?yne har verdenspremiere 9. april 2014.
Katherine Pancol er f?dt i Casablanca, men flyttet til Paris da hun var fem ?r. Som voksen har hun bodd mer enn et ti?r i New York. Hun har bakgrunn som journalist, og har skrevet flere b?ker f?r hun fikk sitt store gjennombrudd med Krokodillens gule ?yne. Bare i Frankrike har hennes trilogi solgt i mer enn tre millioner eksemplarer.
Sagt om trilogien:
“Boken er p? over 800 sider, men du vil ikke legge bort en eneste en av dem.” Tara
“Dette er en fargerik historie, med en deilig miks av mennesker som lever sine storbyliv. Pancol bruker ulike rytmer, stemmer og bilder til ? skape liv i spr?ket og historien. Det er ikke vanskelig ? leve seg inn i og bli glad i Pancols figurer.” KK
“Lett dialog, velskreven ironi og veldig treffende beskrivelser av tankearbeid og situasjoner som gj?r Krokodillens gule ?yne flytende, ber?rende og morsom.” VG
“Underholdende og frodig roman” Dagbladet

Similar Posts