Friluftsliv

Gör din iPad till en laptop

Anna Knutsen fra Kristiansand jujutsu klubb skal representere Norge i World Games i Cali i Colombia 26.-27. juli. Det blir f?rste gang en norsk ut?ver i jujutsu har klart ? kvalifisere seg til World Games.
?pningsshowet er natt til fredag klokken 03:00 norsk tid. Se ?pningsshowet og direkte fra
World Games her http://splink.tv/world-games/world-games-2013-cali
World Games er for sport og idrett som ikke er p? det olympiske programmet, men noen idretter har tidligere v?rt en del av OL-programmet og noen – som f.eks. triatlon – har g?tt fra World Games til
olympiske leker. Den internasjonale olympiske komiteen (IOC) st?r ogs? bak IWGA
(International World Games Association ) som arrangerer lekene.
Det er ingen tilfeldighet at Anna Knutsen har klart ? kvalifisere seg. Hun er tidligere juniorverdensmester i jujutsu, og som senior har hun vunnet VM-bronse i 2011 og i 2012. I mai i fjor tok hun s?lv i Europacupen, og i oktober vant hun bronse i det ?pne tyske mesterskapet. Anna Knutsen er n? ranket p? 4. plass i verden i hennes vektklasse og hun f?r stipend fra Olympiatoppen. For ? bli bedre konkurrerer hun ogs? i judo og karate. Hun har ogs? v?rt p? treningssamling i Kina hvor hun har trent med de beste i judo. De siste helgene i juli f?r Anna sendt opp sparringspartnere fra
Danmark slik at hun f?r forberedt seg maksimalt til World Games. I tillegg har hun f?tt spesialhjelp av Hans Petter Skolsegg som er internasjonal dommer og av Kim Tharaldsen som er jujutsu trener og tidligere aktiv ut?ver.
Anna Knutsen har med seg Raik Tietze fra Norges Kampsportforbund som trener og lagleder. Raik Tietze har selv v?rt verdensmester i jujutsu og er ansvarlig for forbundets talentutviklingsprogram og vet hva som m? til for ? kunne prestere i Word Games . Anna er i tillegg kvalifisert for Combat games,
som g?r i St. Peterburg 18-26. oktober i ?r.

Norges Kampsportforbund (NKF) er det tiende st?rste s?rforbundet under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Forbundet er lokalisert p? Ullev?l stadion i Oslo. NKF organiserer over 20 kampidretter, hvorav karate, taekwondo, jujutsu, wushu og kendo er de fremste konkurranseidrettene.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Charlotte Bj   #Per Bergmann   #Redningsselskapet Siden   #Rikke Lind