Friluftsliv

Ford Fiesta 1.0-liter EcoBoost k?ret til ?rets verdensbil av kvinnejury

23-07-2013 14:23 Coca-Cola Enterprises Norge AS NESTEA? lanserte to nye isteer i sommer: En eksotisk variant med smak av mango og ananas, og et friskt alternativ med smak av gr?nn te og sitrus. For f?rste gang bruker NESTEA det naturlige s?tstoffet Stevia.

NESTEA? lanserte to nye isteer i sommer: En eksotisk variant med smak av mango og ananas, og et friskt alternativ med smak av gr?nn te og sitrus. For f?rste gang bruker NESTEA det naturlige s?tstoffet Stevia.

? Vi vet mange har ventet p? produkter med Stevia ogs? her i Norge. Derfor er vi glade for ? kunne introdusere v?r f?rste iste som er s?tet med dette naturlige s?tningsstoffet. Den er perfekt for v?r norske sommer, med en frisk smak av gr?nn te med sitrus. Sukkerinnholdet er redusert med 40 %, siden den er s?tet med Stevia, sier Line Sj?thun, markedsansvarlig for NESTEA i Norge.
? Samtidig har vi ogs? lansert en annen, mer eksotisk variant, med deilig smak av mango og ananas. Vi har store forh?pninger til hvordan publikum skal ta i mot begge disse to nye isteene. Varianten med gr?nn te og sitrus, som er s?tet med Stevia, retter seg i hovedsak mot kvinner, men vi tror mange kommer til ? like denne, fortsetter Line Sj?thun.
NESTEA Green Tea med sitrus og NESTEA med smak av mango og ananas er n? ? finne i butikker over hele landet. Stevia ? helt naturlig s?tsmak Stevia er en liten plante fra Paraguay (i Krysantemum-familien), med blader som er en unik kilde til kraftig og naturlig s?dme. Stevia har blitt brukt som s?tningsmiddel i lang tid: Urbefolkningen i S?r-Amerika har benyttet planten i ?rhundrer for ? s?te drikkene sine. S?tstoffer som er laget av Stevia, er opp til 200 ganger s?tere enn vanlig sukker ? p? tross av at de er kalorifrie. I dag driver man moderne Stevia-dyrking b?de i Asia og S?r-Amerika. Steviaplanten dyrkes i drivhus, og s? plantes den ut p? v?ren, n?r den unge planten har vokst 7-10 centimeter. En fullvoksen Stevia-plante blir 1,20 meter h?y. S? snart den blomstrer, h?ndplukkes bladene, f?r de t?rkes og lagres i bunter. Det nye s?tstoffekstraktet Coca-Cola og NESTEA n? benytter, kommer fra den beste delen av Steviabladet.
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Per Hynne, assisterende direkt?r for eksternkommunikasjon, Coca-Cola Enteprises Norge, mobil: +47 95 13 63 22, e-post: [email protected]
Line Sj?thun, Market activation manager NESTEA Norge, [email protected] Informasjon om Stevia: https://coke.no/samarbeid/stevia/
Om Coca-Cola Enterprises Norge
Oppskriften p? Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA. I 1895 fantes drikken i alle statene i USA, og ved ?rhundreskiftet kom Coca-Cola til Europa. I Norge kom Coca-Cola p? markedet i 1926. Siden 1997/98 har Coca-Cola Enterprises Norge AS hatt ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget p? L?renskog, like utenfor Oslo, markedsf?res og distribueres, i tillegg til Coca-Cola, ogs? Coca-Cola light, Coca-Cola zero, Fanta, Sprite, Urge, TAB X-tra, Bonaqua, Powerade, Mer, Nestea, Minute Maid, Burn,Kuli og CHAQWA. Coca-Cola Enterprises AS har til sammen ca. 700 ansatte i Norge. Selskapet omsatte for ca 2,4 milliarder kroner i 2011 og solgte 290 millioner liter drikke her til lands.
Se www.coca-cola.no for mer informasjon eller v?r nettside om samfunnsansvar: http://cceansvar.no/

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy