Friluftsliv

Earl Sweatshirt sitt kommende debutalbum, Doris, kommer i h?st

BEAVERTON, Oregon ? Verdens ledende merke innen l?ping ? NIKE, Inc. ? presenterte i dag fire helt nye og innovative produkter under et pressearrangement ved selskapets hovedkontor i Beaverton.
De nye produktene er utviklet for ? styrke v?re naturlige l?peferdigheter og bygger p? Nikes designfilosofi, “Nature Amplified”. Den tar utgangspunkt i kroppens naturlige bevegelser samt siste nytt innen forskning og erfaringer fra eliteut?vere. Lanseringen omfatter to helt nye l?pesko ? Nike Free Flyknit og Nike Free Hyperfeel ? samt to nye plagg? Aeroloft og Dri-FIT Knit.
“Innovasjon handler ikke bare om ? skape, men om ? skape noe bedre og om at det skal ha et form?l. L?ping er selve sjelen i Nike og utgangspunktet for stadig nye og innovative produkter som vil drive selskapet fremover”, sier Mark Parker, administrerende direkt?r i Nike, Inc.
NYE TEKNOLOGIKLASSIKERE
Nike Free Flyknit er resultatet av ? kombinere to av Nikes klassiske skoteknologier: den dynamiske, strikkede overdelen som kjennetegner Flyknit-teknologien, og den fleksible s?len fra Nike Free. Nike Free Flyknit styrker kroppens naturlige bevegelser. Samtidig gir den l?peren mer st?tte og f?les som et ekstra lag med hud.
Nike Free Hyperfeel er designet som en forlengelse av kroppen og representerer et helt nytt steg i utviklingen av l?psopplevelser. Nike Free Hyperfeel, Nikes tynneste Lunarlon-s?le noensinne, reduserer avstanden mellom fot og underlag. N?r den kombineres med Nike Flyknit-teknologi i overdelen, f?r l?peren st?tte og demping fra underlaget. Ytters?len er designet for ? gi l?peren best mulig grep og f?lelse.
Nike Aeroloft er en ultratynn l?pevest som er utviklet for ? v?re varm og behagelig n?r det er kj?lig i v?ret. Isolerende dun kombinert med ventilasjon bidrar til at varmen forlater kroppen, og at l?peren holder seg t?rr.
DRI-FIT Knit er et ekstra mykt og lett plagg som er laget for ? hjelpe l?peren med ? prestere sitt ytterste uansett om v?rforholdene skifter. Teknologien er basert p? ulike strikketeknikker som gj?r at plagget puster bedre, samtidig som den s?ml?se designen gir en overflate uten distraherende elementer.
“Nature Amplified handler om ? designe for kropper i bevegelse og om ? skape produkter som fungerer naturlig sammen med menneskekroppen”, sier Trevor Edwards, som er merkevareansvarlig hos NIKE. “Skoene og kl?rne vi har presentert i dag, er basert p? erfaringer fra idrettsut?vere og l?pere p? alle niv?er, kombinert med omfattende unders?kelser ved v?rt laboratorium for idrettsforskning. Disse innovative nyhetene er basert p? forskningsdata, men utviklet for menneskekroppen.”
För mer information, vänligen g? till http://nikeinc.com.

– – –
NIKE, Inc., based near Beaverton, Oregon, is the world’s leading designer, marketer and distributor of authentic athletic footwear, apparel, equipment and accessories for a wide variety of sports and fitness activities. Wholly-owned NIKE, Inc. subsidiaries include Converse Inc., which designs, markets and distributes athletic footwear, apparel and accessories and Hurley International LLC, which designs, markets and distributes action sports and youth lifestyle footwear, apparel and accessories

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy