Friluftsliv

Fords nye Connect er best i klassen p? plass og fleksibilitet.

De revolusjonerende funksjonene HTC BlinkFeed?, HTC Zoe? og HTC BoomSound? vil ogs? v?re ? finne p? HTC?s nyeste modell, HTC One mini.
OSLO, 18. juli 2013. HTC, en global leder innenfor mobil innovasjon og design, annonserer i dag HTC One mini ? en mindre versjon av den prisvinnende HTC One, som allerede har blitt solgt i mer enn 180 land, og har med stor suksess gjort sin entré p? det norske markedet.
HTC One?s kritikerroste design har blitt skalert ned i en mindre versjon, og dette nye medlemet av One-serien kombinerer HTC BlinkFeed?, HTC Zoe? og HTC BoomSound? med en 4,3? skjerm og en kraftig dual-core 1,4 GHz prosessor. HTC One mini lanseres med den siste tilgjengelige versjon av Android og HTC Sense? 5, og tilbyr dermed den perfekte kombinasjon av enest?ende design s?vel som fantastisk yteevne.

HTC One mini er ideell for forbrukere som vil ha det nyeste innen mobilteknologi, men i et format som passer godt i lommen. HTC?s nye smartphone bygger videre p? HTC One?s suksess og bidrar dermed til HTC?s fortsatte status som innovat?r innenfor sitt felt. Med HTC One?s verdensomspennende suksess, har HTC klart ? ?ke deres globale brand awareness blant unge forbrukere til et imponerende niv? p? 87%[1]. Antall forbrukere som forventer ? eie en HTC i l?pet av det neste halv?r er ogs? fordoblet[2], som er et resultat av at HTC One blir anbefalt av 94% av dens eiere[3].

?Vi er utrolig stolte av ? st? bak en av markedets mest kritikerroste smartphone noensinne, og med tilf?yelsen av HTC One mini tilbyr vi forbrukerne verdens beste smartphone-serie,? uttaler Peter Fr?lund, Managing Director for HTC Nordic. ?HTC One mini st?r for alt som gj?r HTC One til en suksess ? bare p? en mindre, men minst like i?yenfallende m?te.?
En smartphone du bare vil ha
HTC One mini introduseres med en 4.3? HD 720p skjerm. Dessuten kan HTC One mini skryte av en ppi p? 341, som gj?r den til den beste smartphone i sin klasse, da bilder og videoer fremst?r levende og sylskarpe. HTC One mini f?s i to forskjellige farger, en lekker s?lv og en vakker sort, dens slanke unibody aluminium design, samt de avrundede kantene, f?r den til ? ligge perfekt i h?nden.
HTC BoomSound?
Med fronth?yttalere i stereo og dedikerte forsterkere, revolusjonerte HTC One lydopplevelsen p? smartphones, og HTC One mini gir deg den samme suverene lydopplevelsen. Dette vil gj?re det enda morsommere for deg og dine venner ? bruke HTC One mini, uansett om dere lytter til musikk, ser video, eller spiller spill. Integrasjonen av lydprofilen Beats Audio? sikrer suveren lyd, og takket v?re HTC Sense Voice? sikres h?y samtalekvalitet ved at lydstyrken i samtaler ?kes og bakgrunnsst?y reduseres.
HTC BlinkFeed?
Som HTC One, tilbyr den nye HTC One mini ogs? HTC BlinkFeed?, en unik opplevelse som gj?r startskjermen til én livestream av relevant personlig informasjon, s? som oppdateringer av sosiale medier, underholdning og nyheter, samt bilder. Derfor beh?ver man ikke lenger bla seg rundt mellom utallige applikasjoner og nettsider for ? holde seg oppdatert, da alt er samlet p? ett sted.

HTC Ultrapixels kamera med HTC Zoe?
Det revolusjonerende HTC Ultrapixels kamera med HTC Zoe? redefinerer hvordan man fanger, gjenopplever og deler de mest verdifulle ?yeblikkene. HTC Zoe? gj?r det mulig ? ta h?yoppl?selige bilder som vekkes til live i 3-sekunders klipp, og tilbyr en rekke unike redigeringsverkt?y direkte p? HTC One mini. Alle bilder lagres automatisk i 30-sekunders videoklipp, og med ett enkelt klikk kan du gjenoppleve dine bilder og videoer tilsatt musikk, effekter og temaer. HTC One Mini lanseres med hele 12 temaer, s? det blir enda morsommere ? dele dine highlights med venner.

For ? gj?re denne innovative kameraopplevelsen mulig, har HTC utviklet et kamera med f/2.0 blender?pning og en banebrytende sensor med Ultrapixels, som slipper igjennom 300% mer lys enn tradisjonelle smartphonekameraer. Denne nye tilgangen gir forbl?ffende bilder ved lav belysning. Utover dette kan man ogs? ta perfekte gruppebilder med HTC One minis 88° ultra-vidvinkel frontkamera med 1080p.
Tilgjengelighet
HTC One mini vil v?re tilgjengelig i Norge innen utgangen av Q3 2013. For mer informasjon om HTC One mini,bes?kwww.htc.com

[1] Source Hall & Partners Global Brand Tracker, July 2013
[2] Source Hall & Partners Global Brand Tracker, July 2013
[3] Source GFK Recent Purchaser Product Tracker, June 2013

HTC Corp. (HTC) ble grunnlagt i 1997, og har siden utviklet mange prisvinnende mobile enheter og innovative teknologier. Alt hva vi foretar oss tar utgangspunkt i mennesket, og HTC presser gjerne de designmessige og teknologiske grensene for ? kunne gi v?re kunder i hele verden, innovative og personlige opplevelser. HTC produkter omfatter smartphones med HTC Sense?, som er et grafisk brukergrensesnitt med flere lag, som gir en fremragende brukeropplevelse. HTC er notert p? Taiwan Stock Exchange (TWSE: 2498). Ytterligere opplysninger finnes p? www.htc.com.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy