Friluftsliv

KAPPAHL SIGNERER AVTALE OM ?KT SIKKERHET I BANGLADESH

I morgen starter VM i WTF-Taekwondo for Norge. VM arrangeres i Puebla i Mexico. I morgen skal Siv Anja Mienna fra Taekwondo Team Heimdal i aksjon i klassen kvinner ? 49 kilo og hun m?ter en motstander fr Costa Rica i sin f?rste kamp.

Bendik ?yan fra T?yen Taekwondo klubb skal m?te en motstander fra Gana i sin
f?rst kamp i klassen herrer ? 74 kilo.

B?de Siv Anja Mienna , Bendik ?yan, og de andre norske ut?verne har ligget p? en treningssamling i
Mexico f?r VM og skal v?re i knallform. De andre norske ut?verne skal i aksjon til helgen.

Norges Kampsportforbund (NKF) er det tiende st?rste s?rforbundet under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Forbundet er lokalisert p? Ullev?l stadion i Oslo. NKF organiserer over 20 kampidretter, hvorav karate, taekwondo, jujutsu, wushu og kendo er de fremste konkurranseidrettene.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy