Friluftsliv

Norske fritidsb?ter er verdt 76 milliarder

12-07-2013 10:35 junkyard.no Hva skjer n?r tre av Norges beste longboardere og en av Norges beste fotografer og filmer, f?r i oppdrag ? dokumentere sine opplevelser p? Ekstremsportveko 2013? Jo, de leverer en dr?m av en film som er like mye norgesreklame og episke-klipp, som adrenalin og magesug ? og uansett helt klart den eneste longboard editen du virkelig m? se i ?r!

Hva skjer n?r tre av Norges beste longboardere og en av norges beste fotograf og filmer, f?r i oppdrag ? dokumentere sine opplevelser p? Ekstremsportveko 2013? Jo, de leverer en dr?m av en film som er like mye norgesreklame og episke-klipp, som adrenalin og magesug ? og uansett helt klart den eneste longboard editen du virkelig m? se i ?r!
Trygve Flebu J?rundland, Alex H?rthe og Johan Wendt Simonsen er alle rutinerte longboardkj?rere i norgeseliten, og er p? Ekstremsportveko p? Voss for 4. ?ret p? rad. Med seg hadde de filmer og fotograf Daniel Mikkelsen. I ?r ville de teste nye bakker og utfordringer i Vosseomr?det som internasjonalt regnes som et mekka for longboard entusiaster, med sine lange og bratte asfalterte bakker. Litt camp kos og grillings ble det allikevel tid til, f?r det hele avsluttes med konkurransedagen.
Norges bratteste p? asfalt ? 24%!
I filmen blir vi tatt med til kjente og litt mindre kjente longboardspots som; ?verste og nederste delen av Anakondaen/Donald, d?dsreisen i Dale, Hisjabakken, Gravdal (Bergen), Skjervet og Stalheimskleiva som er Norges bratteste med en snitt helling p? 18% og 24% p? det r?este.
Hele norgeseliten ? men en svenske var raskest!
I tillegg til film fra Trygve Flebu J?rundland (Oslo), Alex H?rthe (Oslo), Johan Wendt Simonsen (Oslo, bor i Bergen), Emile Eknes Miller (Voss, bor i Bergen) s? medvirker f?lgende skatere; Torbj?rn Sunde (Oslo) og vinneren av selve konkurransen Adam Persson (Sverige).
Vi takker Ekstremsportveko og Voss for nok en fantastisk opplevelse ? et klart h?ydepunkt i sesongen for alle longboardskatere i Norge. Voss er et unikt sted! Den majestetiske naturen opp mot de beste bakkene i verden er noe man aldri glemmer! Vi kommer gjerne tilbake.
Film/klipp/regi: Trygve Flebu J?rundland og Daniel Mikkelsen.

A to już wiesz?  Etter mange ?rs ventetid drar endelig Donald Duck & Co p? sommertur!

Kontakt for mer informasjon og bilder: PR & Eventansvarlig, Christoffer Bjerkan p? 22 69 48 77 / 47 33 49 69, e-post: [email protected]
Daglig Leder junkyard.no: Phillip Vogt, e-post [email protected]
For mer info, sjekk ut: http://www.junkyard.no/
Junkyard.no er en ledende nettbutikk for snowboard, skateboard og streetwear segmentet, og f?rer merker som Sweet Skateboards, Humör, Burton, DC, WeSC, Carhartt, Dr Denim, Vans, Element, Volcom, Adidas, Fox, Nike, Billabong, Globe, LRG, Levis, Enjoi, Converse, med mer. Junkyard.no har eget skate-team og snowboard-team, og er aktive p? landsbasis med events og konkurranser. Junkyard.no er medlem av Trygg E-handel, og har kontor i Oslo.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy