Unge velger farge fremfor faktor

Fra i sommer tilbyr Ving aktiviteten Kids Parkour til barn p? sine familiehotell Sunwing Family Resorts. Tilbudet passer like bra for de med lopper i blodet, som for de som ikke er like vant til mye aktivitet.

? For mange voksne handler ferie om avkobling, mens barna lett kan bli rastl?se etter noen timer ute i solen. Hvis ikke bassengaktiviteter og strandleker kurerer barnas rastl?shet kan v?r nye aktivitet, Kids Parkour, v?re et godt alternativ, sier Marie-Anne Zachrisson, salgs- og driftsdirekt?r i Ving. Der f?r barna hoppe h?yt og langt, krype og rulle rundt. P? en trygg og leken m?te bidrar aktivitetene til ? ?ke barnas fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse. I tillegg styrkes selvf?lelsen, sier Zachrisson.
Aktiviteten passer for barn i alderen 7-11 ?r og varer i 55 minutter.
P? Sunwing Family Resorts har barn og ungdom mulighet til ? delta p? mange aktiviteter mens de er p? ferie, blant annet Teen Idol, Minigolf og Pizza & Game Night.
Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig. Ving er bransjevinner i Norsk Kundebarometers ?rlige unders?kelse.

Authors

Related posts

Top