Friluftsliv

SB12 duo ? beskytter mot hull og d?rlig ?nde

Kombinasjonen av Philips? nytenkning og Disneys figurer gir historier og lek en helt ny dimensjon

Amsterdam, Nederland ? Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) har i dag offentliggjort en portef?lje best?ende av innovative, inspirerende og morsomme belysningsprodukter som skaper Disney-magi for b?de barn og voksne.
N?r Philips? lysende univers n? m?ter Disneys eventyrverden, forvandles barnets soverom til et magisk sted hvor fantasi, leseopplevelser, lek og lys m?tes. Dette er Philips? seneste bidrag til ? utvikle lysopplevelsen i hjemmet og skape et digitalt rom.
Den nye produktserien fra Philips og Disney inneholder banebrytende lyskonsepter som gir barn muligheten for interaksjon med Disneys fortellinger og figurer. Dette konseptet gj?r at barn og foreldre kan oppleve e-b?ker og belysning p? barnerommet p? en ny m?te. Denne magiske lysopplevelsen gj?r det enda mer spennende ? lese og fordype seg i historiene. I den nye portef?ljen finnes det ogs? Disney-lamper med timerfunksjon som kan stilles inn slik at lampen viser ulike lysende symboler for natt og dag. Dette gj?r at barn kan se n?r de skal sove og n?r man kan starte dagen og leken. Et eksempel p? dette er Mickey, Minnie, Mike og Sulley fra Monsters Soft Light Portables, som lades opp om dagen og som kan tas med under dynen om natten. P? denne m?ten kan lampen fungere som et lysende kosedyr som skaper en trygg ramme rundt s?vnen.
?Dette nyskapende samarbeidet forener Disneys enest?ende evne til ? skape fantasifulle figurer og historier med v?r ledende nytenkning innenfor belysning. Sammen leverer vi en spennende portef?lje som best?r av avanserte og interaktive belysningsl?sninger som passer til hele familien. Ambisjonen v?r er ? skape digitale og meningsfulle lysopplevelser p? barnerommene,? sier Eric Rondolat, Chief Executive Officer for Philips Lighting.
Simon Philips, som er Vice-President & General Manager hos Disney Consumer Products, The Walt Disney Company EMEA, legger til:
?Denne produktlinjen er et perfekt eksempel og bevis p? hvordan Disneys fortellerkunst strekker seg inn til barnas soverom via innovative og spennende produkter. Vi er stolte av ? samarbeide med Philips om ? skape innbydende og beroligende omgivelser for familiene i forbindelse med h?ytlesning og barnas sengetid.?
Inspirasjon er selve hovedtanken bak portef?ljen; at Disney-figurene kan gj?res levende ved hjelp av lyset, v?re med p? ? skape magi p? soverommene til barna og tilf?re h?ytlesningen en ekstra dimensjon.
2013-portef?ljen inneholder 19 produkter. Alle produktene i portef?ljen, med unntak av StoryLight Mickey, vil v?re i salg fra september i Europa og USA, og litt senere p? ?ret i Asia. StoryLight Mickey vil bli lansert hos utvalgte forhandlere i desember 2013
Philips Disney 2013-portef?lje inneholder:
? StoryLight Mickey starter kit ? innovativ Mikke Mus-formet lampe som synkroniserer farget lys med klassiske Disney-historier. Lyset kobles til en e-bok p? iPad og skaper et interaktivt milj? som gj?r leseropplevelsen enda mer spennende.
? SleepTime i Mickey og Minnie Mouse ? nattlampe som tilf?rer barnets leggerutine en liten dose Disney-magi.
? SoftPals med Mike og Sulley fra Monsters Inc. og Mickey og Minnie Mouse ? sm? kosebamsevenner som bidrar til at barnet innarbeider seg gode rutiner rundt leggetid.
? LED Candle Light som Disney-prinsesse, Mickey og Minnie Mouse ? lampene gir fra seg en varm ‘stearinlysgl?d’ og et avslappende lys som gir et lite hint av magi.
? LivingColors Micro lamper samt biler, fly, prinsesse og Ariel ? med hele 64 farger ? velge mellom kan de forvandle omgivelsene til nesten alt du kan forestille deg.
? LivingColors Mini som Mickey og Minnie Mouse ? lyset forvandler barnerommet til en lekende og magisk eller avslappende atmosf?re.
For flere opplysninger, ta kontakt med:
Charlotte Krogh
Philips Lighting
Tlf. (+45) 30616695
E-mail: [email protected]

About Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er et allsidig selskap som tilbyr et bredt spekter av helse- og velv?reprodukter. Vi ?nsker ? gi kundene v?re en bedre hverdag gjennom nyttige nyskapinger p? omr?dene Healthcare,

Consumer Lifestyle and Lighting. Philips, som har hovedkontor i Nederland, omsatte for 24,8 milliarder euro i 2012 og har om lag 118 000 medarbeidere som jobber med salg og tjenester i over hundre land. Selskapet er en ledende tilbyder innenfor hjertemedisin, akuttmedisin og hjemmesykepleie, energieffektive belysningsl?sninger og nye belysningstyper, barbering og egenpleie for menn samt munn- og tannpleie.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy